Hva er årsakene til hovedpulsåre utvidelse?

Uttrykket "hovedpulsåren utvidelse" er en lekmann begrep for å beskrive en aortaaneurisme. Den grunnleggende årsaken til dette bule i aorta er en tilstand som kalles aterosklerose. Betydning

Aorta er hovedpulsåren i kroppen transporterer blod fra hjertet, gjennom magen, og deretter dele inn i hver etappe. Når aorta veggen er svekket det kan forstørre eller ballong, i en aortaaneurisme.
Identification

"aorta forstørrelser kan være arvelig eller forårsaket av skade, infeksjon eller en medfødt svakhet i bindevevet av blodåreveggen, "ifølge Dr. Donnica Moore. "Sigarett røyking, høyt blodtrykk, eller tilstopping og åreforkalkning (aterosklerose) kan gjøre tilstanden verre."
Åreforkalkning

Åreforkalkning er en opphopning av fettstoffer som tetter den indre foring av arteries. Sammen med røyking, stivner denne tilstanden arteriene, noe som gjør dem mindre fleksibel og mer utsatt for aneurisme utvikling.
Behandling

Legehjelp til årsakene til hovedpulsåren utvidelse er det viktigste. "Behandling for aneurismer er viktig fordi de kan briste eller sprekke og forårsake alvorlige indre blødninger, og hvis den ikke behandles, døden," sier Baylor University College of Medicine.
Forebygging /løsning

behandling vil omfatte medisiner for å senke kolesterol og høyt blodtrykk. "Det er svært viktig at de med aorta sykdom ikke røyker enten aktivt eller passivt," i henhold til Cedars-Sinai Heart Institute. En lav-fett diett må foretas.

helse

· Stage 4 Breast Cancer Prognose 
· Hjelp for astma lider 
· Hvordan identifisere av bronkitt 
· Sikkerhet Bekymringer av Digital Billboards 
· Kan du være en sykepleier hvis du er HIV-positiv? 
· Hvordan feltet kle et sår 
· Naturlig rettsmidler for rosacea - Essential ting å ha 
· Pusteøvelser for å kontrollere blodtrykket 
· Adolescent Sleeping Habits
· Definisjon av Genetic Counseling