Hva er Efedrin?

Efedrin er et bronkodilaterende og slimhinneavsvellende med stimulerende egenskaper. Den er tilgjengelig i både reseptbelagte og over-the-counter formuleringer for behandling av astma, forkjølelse, influensa og bronkitt. På grunn av helserisiko og bekymringer om bruk av efedrin for å produsere metamfetamin, produkter som inneholder efedrin er underlagt ytterligere regulering. Funksjon

Efedrin fungerer ved å åpne bronkioler i lungene. Dette letter pust og bidrar til å fjerne slim fra lungene. Over-the-counter og enkelte reseptbelagte preparater som inneholder efedrin er kombinert med en slimløsende, guaifenesin. Guaifenesin tynner slim i luftveiene og gjør det lettere å hoste opp. Efedrin er indisert for kortvarig bruk. Det bør ikke tas daglig i mer enn noen få dager, bortsett fra på råd fra legen din.
Effects

De fleste som tar efedrin opplever merkbare bivirkninger. Noen ganger, bivirkningene er alvorlige nok til å gjøre seponering av medikamentet er nødvendig, men de er vanligvis bare en plage. De vanligste bivirkningene oppleves mens du tar efedrin er hodepine, svimmelhet, angst, rastløshet, søvnløshet og urolig mage. Rapportere eventuelle forstyrrende eller uvanlige bivirkninger til legen din.
Hensyn

Efedrin er forbundet med noen risiko, som er mer uttalt hos personer som har pre- eksisterende helsemessige forhold eller som tar andre medisiner. Hvis du har diabetes og grønn stær, hjertesykdommer, høyt blodtrykk, prostataforstørrelse, anfall eller en overaktiv skjoldbruskkjertel, konsultere legen din før du tar denne medisinen. Mange legemidler kan samhandle med efedrin, så hvis du tar en reseptbelagte medisiner, spør din lege før du bruker efedrin. Ikke ta efedrin med over-the-counter legemidler som inneholder pseudoefedrin, fenylefrin eller koffein.
Misforståelser

Efedrin blir ofte forvekslet med andre legemidler og kosttilskudd som har lignende navn, men som har viktige forskjeller. Ephedra er en urte-preparat som inneholder efedrin. Det ble forbudt i 2004 på grunn av risikoen for helseproblemer knyttet til bruk. Grunnen til at ephedra ble utestengt, men efedrin var ikke, er at mengden av efedrin som finnes i ephedra forberedelsene var svært variabel, og disse produktene ble brukt for andre forhold enn de som efedrin er indisert for. Pseudoefedrin er kjemisk beslektet med efedrin, men generelt er sikrere og har mildere bivirkninger. Pseudoefedrin er ikke særlig anvendelig ved behandling av astma, men det er en effektiv decongestant. Både pseudoefedrin og efedrin blir holdt bak disken i apotek, og forskrift begrense hvor mye av disse produktene du kan kjøpe. Dette er fordi begge produktene kan brukes til å produsere metamfetamin.
Warning

Efedrin bør ikke brukes til andre formål enn den kortsiktige, sporadisk behandling av astma, forkjølelse, influensa eller bronkitt, med mindre legen din spesifikt sier at du skal gjøre det. Efedrin, spesielt hvis det brukes over lengre tid eller i høyere-enn-foreskrevet doser, kan føre til slag, hjerteinfarkt, hjerte arytmier, psykiatriske problemer og magesår. Selv om mange bruker efedrin til å gå ned i vekt, kan den effektive dose for dette formål være meget farlig. Hvis du føler at du trenger medisiner for å hjelpe deg å miste vekt, spør legen din om tryggere alternativer til efedrin.

helse

· Få din gjær infeksjon Fakta Høyre 
· Jessica Simpson Hair Extensions! Sin tid til å Channel Jessica 
· Hvordan å stoppe håravfall og Best Hårtap Behandling 
· Reseptbelagte narkotikalovgivningen 
· Vitaminer for Low Carb dietter 
· Symptomer på nerveskader etter operasjonen 
· Hvordan å avlaste Hives 
· Få en perfekt Utvalgte Pakker av akupunktur i The Heart Of The Mission 
· Hvordan få en Diet Pill Prescription 
· Hvordan endre børstehodet på en Sonicare