Hvordan lage en Compression Arm Sleeve

En kompresjon arm ermet er vanligvis består av elastiske bandasjer og brukes til å redusere hevelse i øvre ekstremiteter. Noen medisinske fagfolk kan også ha et elastisk rør av materiale som de kuttet for å passe din arm, og som vil gli opp over hånden din og på armen. Compression arm ermene kan brukes til en person med akutt hevelse etter en skade, eller i lymphadema behandling av en profesjonell. Du trenger
Elastisk bandasje eller tube hylse
Vis flere instruksjoner
en Tubal strømpe eller elastiske bandasjer kan brukes til å lage en komprimering arm ermet.

Begynn innpakning elastisk sjal på slutten av armen. Wraps kan starte ved håndleddet eller på håndflaten og gå gjennom webhotell (mellom tommelen og pekefingeren).
2

Wrap gang mer over det første laget til å sikre wrap. Ikke trekk wrap for hardt, bør du være i stand til å plassere en finger under wrap om nødvendig
3

Pakk bandasje rundt armen til du kommer til ønsket sluttpunkt, vanligvis. inntil svellingen området er fullstendig dekket. Fest wrap med en lås, tape eller borrelås.
4

Vurdere om bandasjen er for stram ved å merke farge i huden og ber den skadde hvordan wrap føles. Hvis wrap er smertefullt, kan det være for stram. Hvis det er tegn på at sirkulasjonen blir endret på grunn av wrap, fjerne wrap umiddelbart og re-pakk mer løst.

helse

· Slik unngår du at Hantavirus 
· Informasjon om Proteser 
· Tegn på Gum Cancer 
· Typer av holistisk medisin 
· Hvordan Heal en brukket nese 
· Developmental Disabilities og læringsmål 
· Vann, Lemon & Honey Diet 
· Definisjon av epilepsi 
· Bruk av magneter for urininkontinens 
· Tips for å forbedre irritabel tarm Tilstand