Hvordan Care for noen med demens

Demens er en del av aldringsprosessen kjent som atrofi (der hjernevev krymper i størrelse) og kan være forårsaket av skade eller ødelagt hjerneceller som kalles nevroner. Siden det er en progressiv sykdom, er det flere stadier av demens. Den tidlige fasen er preget av glemsomhet og forvirring. I annet trinn demens den person vil kreve mer og mer assistanse blir mer avhengig av den vaktmester. Personen vil ha problemer med å gjenkjenne venner og familie. I sent stadium demens personen vil ha store problemer med hukommelse, dømmekraft og andre ferdigheter. Her er noen forslag til behandling av en demente. Instruksjoner
en

Ta personen som lider av demens til legen for regelmessige kontroller. Ta en dagbok eller loggbok til eksamen plass til å skrive ned alle dine bekymringer, og snakke med legen om å følge og håndtere tilstanden.
2

Personer som lider av demens vil vanligvis viser hukommelsestap, humørsvingninger og problemer med å sovne. Det er visse reseptbelagte medisiner som er nyttige i å hjelpe til å kontrollere disse symptomene. Do
3

ting sammen med den demente, for eksempel, gå eller fotturer, svømming, gå til kunstutstillinger og konserter. Regelmessig trening og engasjerende i aktiv idrett og aktiviteter vil bidra til å bremse utviklingen. Å være rundt venner, familie og barn kan også være nyttig for noen som lider av demens.
4

Spis måltider sammen. Serve sunn og næringsrik mat, inkludert rikelig med frukt og grønnsaker. Se hva de spiser for å se om det er noen endringer i matvaner. Fortell legen din hvis du har spørsmål.
5

Hjelp den demente med bading og stell.

helse

· Positive symptomer på schizofreni 
· Kan jeg få penger for Donerer kroppen min til vitenskap? 
· Health Information Technology in Nursing 
· Hvordan takle å bli forvirret 
· Forsikring preauthorization Tips 
· Kinesiske urter for nedre del av leggen Circulation 
· Hva er Hypertyreose og hypotyreose? 
· Hvordan behandle kronisk utmattelsessyndrom med naturlig rettsmidler 
· Bra kosthold for en Teen 
· Hvordan få diabetes