Hvordan gjenkjenne symptomer på Cerebral Parese

Cerebral Parese (også kjent som CP) er en tilstand som påvirker både hjerne og muskel bevegelse og kontroll. I de fleste tilfeller er tilstanden identifisert meget tidlig, oftest i løpet av de første 2 årene av life.Cerebral parese er forårsaket av skade på de områder av hjernen som kontrollerer motorens bevegelse, samt holdning. I noen tilfeller er skaden forårsaket under svangerskapet, andre ganger kan det oppstå skader under fødselen process.The tilstanden er ikke arvelig, men risikoen for cerebral parese kan øke i tandem med medfødte misdannelser som oppstår under fetal-utvikling stadium, infeksjoner til moren som oppstår under graviditet og andre medisinske tilstander mor kan oppleve på den tiden av svangerskapet. Hodeskader til spedbarn og småbarn kan også føre til at condition.Learning å gjenkjenne symptomer på cerebral parese kan hjelpe foreldre søker tidlig og effektiv behandling for tilstanden. Instruksjoner
en

Watch for ulike symptomer i løpet av barnets utviklingsstadier. Ulike barn vil ofte vise ulike symptomer, så vær oppmerksom, hvis du er usikker på noe, spør legen din. For eksempel, et spedbarn som ikke kan synes å suge på en flaske eller bryst, selv etter at pasienten oppmuntring og oppmuntring, bør undersøkes umiddelbart av barnelege din.
2

Se på ditt barns muskel tone. Er det løs og floppy? De fleste spedbarn og småbarn liker å klinke til gjenstander og svinge dem rundt. Et barn med cerebral parese kan ha problemer med å fatte eller holder på med noe.
3

se barnet som han sover eller spiller. Vises han uvanlige kroppslige bevegelser, spasmer eller tic-lignende bevegelser? Også se for ukontrollerte kroppsbevegelser ved gjennomgang, rulle over eller sitter. Dette kan omfatte rykninger, svingende, skjev eller blir ute av stand til å plassere vekt eller press på en etappe eller armen.
4

Se på ditt barns øyne. De synlige normalt? Er de krysset? Virker det ene øyet til å vandre? Også se etter tegn på at barnet ditt kan ha oppstått problemer med å se stedene. Tidvis plassere fargerike gjenstander foran barnet ditt, og sørge for at hun kan følge bevegelser med øynene. Noen barn rammet av cerebral parese erfaring problemer med hørselen. Sørg for at spedbarn eller småbarn reagerer på lyden av stemmen din, eller for høye, brå lyder.
5

se barnet når han begynner å gå. Det er normalt for de fleste småbarn å falle mens de lærer å gå, men følger nøye med på bevegelsene til ben og armer mens barnet er å vandre. Ser du en limp? Dra det ene beinet? Stiv arm eller ben bevegelser? Legg merke til om barnet har vanskeligheter med å sitte eller stå. Virker han mistet balansen oftere enn andre? Når du er i tvil, sjekk med barnelege din.

helse

· Ultrafiolett Lysterapi for Hepatitt C 
· Kjøp Boniva og forhindre at Svake Bones 
· Kjemp Diet å miste vekt 
· Hva er anaerob prosess? 
· Mat å spise for å forbedre kolesterol og triglyserider 
· Hvordan behandle en sår Calf Muscle 
· Villmark Sikkerhetsregler 
· Hvordan vasker jeg Face Høyre Etter en Face-lift? 
· Hva gjør Lugols Jod Test for? 
· 10 tegn på autisme