Hva er Tegn og symptomer på en blodpropp i hjernen?

Blodpropp i hjernen kan føre til slag. Det er fire typer slag. To er ikke relatert til blodpropp og er forårsaket av blødning i en blodåre eller arterien (subarachnid eller hjerneblødning). De andre to typer slag er forårsaket av blodpropper. Disse kalles cerebral trombose og cerebral emboli. Ett slag er utløst av en trombe (blodpropp) som dannes i arteries som stopper eller bremser ned blodtilførselen til hjernen. Den andre opprettes når embolis, som er en vandrende koagulere fra en annen del av kroppen, hytter i en arterie og forårsaker redusert blodtilførsel. Siden slag kan forårsake permanent skade, er det viktig å være utdannet på symptomer på blodpropp i hjernen. Trombose

Cerebral trombose (hjerne koagulere) er den vanligste årsaken til slag. Det oppstår ofte når blodtrykket er lavt. Mange ganger det skjer om natten eller tidlig om morgenen, fordi blodtrykket er som regel lavere da.
Clots vs Strokes

symptomer på blodpropp er lik symptomene slag. Ofte er det ingen symptomer før tidspunktet for hjerneslag, eller "hjernen angrep." Et symptom som kan oppstå før et hjerneslag er en hodepine som ikke går bort eller er mer alvorlig enn noe du har hatt i det siste.
Bilder Andre symptomer

Symptomene på blodpropp i hjernen er hodepine og svimmelhet. Disse kan være ledsaget av synsforstyrrelser. Det kan være tale endringer eller talevansker. Lammelse av noen del av kroppen kan også være et tegn på en blodpropp eller hjerneslag. Vanskeligheter med å gå, selv om det ikke er lammelse kan noteres.
Forbigående iskemisk anfall

Noen ganger er disse symptomene opplevd på svært kort tid, muligens bare noen få minutter. Dette kan betegne det som kalles en forbigående iskemisk anfall (TIA). Det er et "drypp" som kan føre til en fullverdig slag. Derfor, selv om symptomene raskt forsvinne, bør en person med disse symptomene motta øyeblikkelig legehjelp.
Warning

Siden blodpropp blokkere flyt av blod og kan forårsake slag når i hjernen, er de meget farlige. Problemet er at celler dør raskt uten blod til hjernen, som er hvordan permanent skade kan oppstå. Jo før behandlingen skjer, jo mindre sjanse for langsiktig permanent uførhet på grunn av hjerne-celledød.

helse

· San Diego Invisalign Og tannimplantater San Diego 
· Abuse Prevention for Developmental Disabilities 
· Helvetesild vaksine Komplikasjoner 
· Kjempe tannråte Med Expert Tannlege Austin 
· Hip Problemer for Teens 
· Hvordan søke Testim 
· Hvordan håndtere miste Mate 
· Breast Cancer Lymfeknute fjerning 
· Frivillige Mastectomy
· Hvordan bruke Prayers for å slutte å røyke