Øvelser for vestibulære problemer

Det vestibulære systemet (finnes i det indre øret) er ansvarlig for å sende meldinger til hjernen for at en person å opprettholde balanse og holdning (likevekt) i forhold til tyngdekraften. En annen oppgave av det vestibulære systemet er å kontrollere øyebevegelser, slik at bildene forblir fokusert og stødig. Hvis dette systemet ikke fungerer som det skal, er nye bevegelsesmønstre brukes til å kompensere for endringen i signalene. Resultatet for denne dysfunksjon er symptomer på svimmelhet, enten det er en spinnende følelse (vertigo) eller en ustø følelse (svimmelhet), og kvalme. Hvordan VRT Exercise Hjelp?

VRT står for vestibular rehabilitering terapi. En kvalifisert terapeut evaluerer en pasient for balanse, deres bevegelser og hvordan de kompenserer sin funksjonshemning. En individuell behandlingsplan er så utviklet til å omfatte hode, øyne og kropp øvelser som skal gjøres på terapi og deretter fulgt hjemme. Hensikten med disse øvelsene er å løsne opp musklene, tog bevegelse av øynene og å øve hodebevegelser som forårsaker svimmelhet, håper å gradvis overvinne funksjonshemming. Med andre ord, de øvelsene omskolere hjernen til å ta imot og behandle signalene den mottar fra det vestibulære systemet og desensitizes balansen system fra de svimlende symptomer.
Cawthorne-Cooksey Øvelser

Disse øvelsene begynner sakte og fremgang til en rask tempo. Noen øvelser kan føre til en økning av symptomer i starten, men med tiden det vestibulære systemet forbedrer og symptomer reduseres. De fleste pasientene blir bedt om å gjøre øvelser som arbeider opptil 20 ganger hver.
Eye Øvinger

Eye øvelser trene bevegelse av øynene uavhengig av hodet. De bør gjøres først veldig sakte og deretter øke til rask øye bevegelser. Til å begynne, ser opp og deretter ned. Så, med øynene, ser fra den ene siden til den andre siden. Fokus på tommelen på armlengdes avstand. Flytt tommelen nærmere mot deg, og deretter tilbake igjen.
Hodet Øvelser

Hode øvelser brukes for å bringe på svimmelhet i orden for hjernen å kompensere. Begynn disse øvelsene ved å bøye hodet fremover og bakover med øynene åpne. Noen terapeuter ber pasienter å gjøre denne øvelsen med øynene lukket også. Deretter slår skuldrene til høyre og deretter til venstre. Sist, som du sitter i en stol, bøye seg fremover og later til å plukke opp gjenstander fra gulvet og deretter sitte oppe tall i setet.
Standing Øvelser

start fra sittende stilling og så stå opp. Gå tilbake til en sittende posisjon på nytt. Gjør denne øvelsen flere ganger med øynene åpne, og deretter gjenta bevegelser med øynene lukket. For øye-hånd koordinasjon, kaste en liten gummiball fra en hånd til den neste om øyehøyde. Som saldoen forbedrer praksis gå opp bakker og trapper.
Flytte rundt

Disse bevegelse øvelser hjelpe pasienter til å komme seg rundt i dagslys og i mørket i henhold til hvis øyne blir åpnet eller lukket. Finne en trygg vei, og begynner i disse øvelsene. Beveger seg over rommet med øynene åpne, så med øynene lukket. For å øve balanse, stå på en fot med øynene åpne, så med øynene lukket. Øv på å gå hæl til tå til den andre siden av rommet med øynene åpne. Igjen, gjentar denne øvelsen med øynene lukket.

helse

· Lær hvordan å stoppe gikt smerter og betennelser 
· Systemisk lupus erythematosus Skin Effekter 
· Cosmetic Dentistry Toronto - Cosmetic Dentistry Og Teeth Whitening 
· Definisjon av Curare 
· Borderline Ovarian Cancer Tumor 
· Hvordan endre en Sleep Cycle 
· Edderkopper som inneholder fargen gul 
· Har du vurdert et vekttap Camp for barnet ditt? 
· Tegn og symptomer på emosjonelle Burnout 
· Homeopatiske Cures for Sinuitis