Beskrivelse av ryggmarg Stimulator Prosedyrer

Ryggmargen stimulatorer er maskiner laget for å lindre nerve smerter forårsaket av ryggmargen nerveskader. Prosedyren er vanligvis en siste utvei, etter at andre behandlinger for isjias eller ryggsmerter har mislyktes. Det innebærer en implantering av anordningen. Hva er Spinal Cord Simulering

ryggmargen stimulator er en maskin som er plassert i kroppen, som har leder som administrerer elektriske impulser til å avbryte den mekanismen som forårsaker nerve smerte. Den fører utstede en puls eller elektrisk signal til ryggmargen. Dette signal avbryter smerte reseptorer, forårsaker en følelse av mild prikking i stedet for den smerten som tidligere skjedde.
Utstyr

En ryggmargen stimulator består av tre separate deler- -kraften, utvidelse og fører eller stimulator selv. Strømkilden er et batteri-lignende pakke med batterier som varer mellom tre og fem år før den må byttes ut. Det er operert inn under ribbeina. Strømkilden bruker en forlengelse, som går gjennom magen og rundt kroppen, for å drive stimulator selv. Stimulatoren er plassert i epidural plass nær ryggraden, og forvalter de elektriske pulser når den aktiveres av en håndholdt magnet som pasienten bærer.
Del I

Den første delen av prosedyren innebærer en test for å sikre at tilstrekkelig smertelindring er levert av stimulator. Tilstrekkelig smertelindring er ansett for å være minst 50 prosent reduksjon i smerte. Ledningen må også plasseres på riktig sted i ryggraden for å lindre smerten.
Part II

Den andre fasen av prosedyren innebærer selve innsetting av forlengelse og strømkilde. I noen testprosedyrer er en faktisk bly plassert i ryggrad og drevet av en ekstern kilde. I disse tilfeller innebærer det andre steget i prosedyren ganske enkelt å sette batteriet og utvidelse, og feste ledningen til forlengelse. I andre tilfeller, innebærer den andre delen av prosedyren etter testen innsetting av en ny leder, samt utvidelse og batteripakken.
Leads
p Det er tre forskjellige typer leder som kan settes inn som en del av prosedyren, avhengig av pasientens behov. Den lengste type bly er den octrode, som har åtte forskjellige elektroder som stimulerer to forskjellige områder av ryggen,. Den neste typen, kvadripolar fører, er kortere fører med fire kilder som administrerer pulser til en del av ryggraden. Den tredje typen har flere potensielle kunder, som er plassert på hver side av ryggraden for å stimulere begge sider samtidig.

helse

· Prodromal symptomer på Herpes 
· Hvordan gjenopprette fra en MCL forstuing 
· Typer av skallethet 
· Ørepropper Forhindre Hørselstap 
· Hvordan bruke Anti-malaria medisiner til å behandle lupus 
· Hvordan lage hjemme rettsmidler for gjær infeksjon Work For You 
· Hvordan Vurdere lungeskader 
· Hvordan kan jeg Slow Down My Metabolism? 
· Hvordan sjekke om du har hormon ubalanse hjemme 
· Håndleddet Range of Motion Therapy splinter