Humant nevrodegenerativ sykdom

Humant nevrodegenerativ sykdom er et samlebegrep som beskriver en lang rekke lidelser med en fellesnevner - alle er karakterisert ved progressivt tap av neuroner i hjernen og /eller ryggmargen. Mens det er en rekke neurodegenerative sykdommer, de kan grovt sett deles i to hovedtyper: neurodegenerative sykdommer hos minnet og sykdommer som påvirker motoriske evner. Levedyktige behandling er avhengig av den enkeltes tilstand og hvor avansert den neuronskade har kommet. Aspekter

nevrodegenerativ sykdom kan være forårsaket av selve døden og forringelse av nevroner, nevrale systemets celler, eller ved nedbryting av myelin skjede som dekker axoner som kobler nerveceller til hverandre. Neuroner ikke kan regenereres: en gang skadet eller ødelagt, kan andre deler av hjernen ta opp det tapte nevroner 'funksjoner, men de bestemte neuronale celler kan ikke komme seg. Dette er en av grunnene til at nevrodegenerative sykdommer er alvorlige helsemessige forhold.
Årsaker

Selv om ingen enkelt årsak til nevrodegenerative sykdommer har blitt identifisert, indikerer forskning at en rekke nevrodegenerative sykdommer lider har nevroner Tett med giftige proteiner på grunn av mangel av molekylet dynein. Dynein er kjent for å spille en avgjørende rolle i bevegelse og riktig plassering av proteiner i cellene. Hvis dynein er fraværende, proteiner forblir i store grupper, hemme cellens riktig funksjon. Siden pasienter med nevrodegenerative lidelser har disse uvanlige grupper av proteiner i deres nevroner, har forskere spekulert i at en dynein mangel kan være nøkkelen til å forstå mange nevrale systemet problemer.
Typer

Alle nevrodegenerative sykdommer kan grovt sett deles inn i to grupper basert på deres symptomer og de systemene de effekt. Den første typen medfører problemer med hukommelse og resulterer i demens. Den andre fører til alvorlige problemer med motorikken.
Spesifikke lidelser

De vanligste nevrodegenerative sykdommer inkluderer Alzheimers sykdom, Lou Gehrig sykdom, cerebral parese, Huntingtons sykdom, multippel sklerose og Parkinsons sykdom.
Behandlinger

behandlinger for disse lidelsene er basert på den enkeltes særegne forhold. Mens de fleste nevrodegenerativ sykdom anses uhelbredelige, er det en rekke medisiner, antibiotika og terapeutiske behandlinger for hver tilstand som noen ganger kan redusere eller lindre symptomene.

helse

· Hvordan bli gravid med HPV 
· Om tyroideavev Kosttilskudd 
· Naturlig rettsmidler For Acid Reflux Pain 
· Sikker og smertefri hårfjerning teknikker 
· Pepperspray Behandling 
· Youth Basketball Coaching 
· Hvordan vet jeg om jeg får en Mouth Disease Fra Dip? 
· Syv Praktisk helse og fitness tips 
· Hoodia Gordonii - Bevist Vekttap Metode 
· Rensing dietter