Silvadene for Burn Pain

Silvadene, også kjent i generisk form som sølv sulfadiazone, er klassifisert som en antimikrobiell stoffet. Det er brukt topically på andre-og tredje grads forbrenning for å forhindre smitte, men er ikke brukt til å lindre smerter. Andre bruksområder

Silvadene er også foreskrevet for å hjelpe i forebygging og behandling av bakterier og sopp. Ifølge RxList.com, er denne medisinen effektive i behandling av Gram-negative, gram-positive og gjær infeksjoner.
Bivirkninger
p Som med alle medisiner, har Silvadene potensial for å forårsake bivirkninger. De vanligste bivirkninger er svie, rødhet og en irritert følelse rundt det skadde området.
Forholdsregler

Silvadene kan forårsake uønskede reaksjoner under administrasjon med pasienter som har lever, nyre eller blodsykdommer. En helsepersonell kan forklare hvordan fordelene oppveier den potensielle risikoen under behandling.
Interaksjoner

Før du starter behandling med Silvadene, informere legen om alle medisiner du er i dag tar, inkludert ikke-reseptbelagte legemidler. Også kan bruke alkohol eller tobakk redusere effekten av medisiner, opphør anbefales under healing
Warning

Silvadene er ikke anbefalt for gravide kvinner som er like før levering. eller for spedbarn under to måneder. Spesiell forsiktighet bør vurderes ved bruk av geriatriske pasienter på grunn av begrensede kliniske studier.

helse

· Ankel Theraband Øvelser 
· Brann Kode Inspeksjon Tips 
· Hva som forårsaker en Sinus hodepine? 
· Homeopatiske botemidler for forkjølelsessår 
· Hvordan Kill Mikroskopiske bitende insekter 
· Hvilken bør du velge: Den P90X Classic, Lean Eller Dobler 
· Skalp behandling for hårtap 
· Lymfeknuter Cancer Natural Treatment 
· Hvordan vurdere effekten av et selskap Health Care Program 
· Hva er bivirkningene av Botox på hjernen?