Hjem rette for en Ice Pack brannsår på huden

Når folk snakker om brannskader, er de generelt snakker om hud som har blitt skadet ved eksponering for varme. Imidlertid kan begrepet "burn" også brukes til å skade forårsaket av kulde, for eksempel "fryser brenne" eller mild frostskader. Kuldesår er forårsaket av langvarig kontakt med isete objekter eller snø eller eksponering for vinterforhold. Det fall i temperaturen fører til at vannet inneholdt i cellene for å fryse, danner skarpe iskrystaller og ødelegge det omkringliggende cellestruktur. En av de mest vanlige måter dette kan skje på er gjennom anvendelse av en pakkisen på en skade. Undersøke den berørte huden
p Hvis du mistenker at du har brent deg selv med en ispose, begynner ved å visuelt inspisere området og vurdere omfanget av skaden. Hvis huden er prikking og rødt, kan du trygt fortsette med hjemme behandling. Også, hvis området er nummen, men du får oppleve en pins-og-nåler sensasjon som det begynner å varme, har du ikke fått varige skader og kan fortsette med egenomsorg. Men hvis området er hvitt, kaldt og hardt når du berører den, og hvis det da blir rødt og hovent som det varmes, må du søke profesjonell medisinsk hjelp. Denne typen skader blir vanligvis etterfulgt av dannelse av blemmer og permanent "blåmerker" eller misfarging av huden, noe som indikerer varig skade og mulig ødeleggelse av blodårene.
Rewarming
< p> De berørte områdene må rewarmed, men dette må være en gradvis prosess eller vil du ubevisst påføre ytterligere skade på allerede delikate vev. Senk den brente huden i lunkent vann, mellom 104 og 107 grader Fahrenheit. Ikke flytt eller massere de skadede områdene, da dette kan føre til subkutane iskrystaller i vevet til å bevege seg og gjøre ytterligere skade. La den skadde huden under vann i 15 til 30 minutter, eller til huden er rosa, myk og smidig igjen. Hvis temperaturen i det omkringliggende vann synker under 100 grader Fahrenheit, oppvarmer det og resubmerge det berørte området. Dette tining prosessen kan være smertefull. En over-the-counter smerte medisiner, for eksempel Ibuprofen, kan bli tatt for å lette ubehag.
Behandling

Når hudoverflaten har returnert til en normal temperatur, gjelder en sjenerøs belegg av aloe vera eller honning til det forbrente området og dekke det løst med gasbind. Begge disse stoffene hjelper huden å holde på fuktigheten og øke hastigheten som nye hudceller dannes, redusere restitusjonstid for brannskadde.
Prevention

I fremtiden, bør du føler behov for å plassere en ispose på en skade for å redusere hevelse og betennelse, pakk pakken i et håndkle først, ikke bruke den direkte på huden. La den på plass i 10 til 20 minutter på de fleste som lenger søknad drastisk øker risikoen for skader.

helse

· Hvordan gjenopprette fra en Stellate Ganglion Injection 
· Meditasjon Power - forstå hvordan fungerer det 
· Hva er den kjemiske formelen i Rolaids? 
· Eteriske oljer for respiratoriske problemer 
· Vaskulær sykdom 
· Tørketrommel Vent Rengjøring MD - noen viktige tips 
· Fobi I Dentistry (Dental Fear) 
· Allergi og ditt hjem 
· Foods som strammer løs hud 
· Hjem rette for Hot Wax Burn