Hva er en Foam Cell?

Åreforkalkning er en kardiovaskulær tilstand som kan føre til herding og innsnevring av arteriene. Åreforkalkning kan føre til økt blodtrykk, hjerteinfarkt og slag. En av de viktigste faktorene i aterosklerose er høye nivåer av kolesterol gjennomført i lav tetthet lipoproteiner. Disse proteinene kan absorberes hvor de vil forårsake dannelse av en spesiell type celle kalt et skumcellen. Identifikasjon

Skum celler er celler som er avledet fra makrofager. Makrofager er spesielle celler involvert i immunsystemet som også kan plukke opp rusk og andre ekstracellulære komponenter.
Skum Cell Formasjon

Skum celler skapes når en makrofag absorberer low density lipoprotein (LDL) molekyl, en type protein som brukes til å transportere kolesterol.

Nomenclature

Skum celler er navngitt fordi absorpsjon av LDL skaper store lipid-fylte områder innenfor cellen, noe som gjør dem vises "skummende" under et mikroskop.
Sted

Skum celler finnes vanligvis i periferien av blod celler, spesielt i store blodårer som arteries.
signficance

Skum celler kan hope seg opp i en lomme hvor de kan danne utgangspunkt for et aterosklerotisk plakk, som kan føre til åreforkalkning og mulig blokkering.

helse

· Tidlig varsling tegn på brystkreft 
· Når andre er sjalu av vekttap suksess 
· Overspising er et atferdsmessig Ikke et kirurgisk problem 
· Hvordan bruke en alkohol overvåking armbånd 
· Hvordan forberede ditt Eye eksamen 
· Prolotherapy Healing 
· Den Acai Berry Diet Fad 
· [email protected] 
· Hva er en personlig trener? 
· Positivt og ulemper av Electronic Medical Documentation