Midodrine bivirkninger

midodrine er et medikament foreskrevet for å heve lavt blodtrykk når annen behandling ikke har virket. Tilgjengelig under merkevaren ProAmatine og i generisk form, det er ment for folk som har invalidiserende symptomer på lavt blodtrykk når du reiser, for eksempel svimmelhet og besvimelse. De vanligste bivirkningene er ofte forbigående. Vanlige bivirkninger

De vanligste bivirkningene er frysninger, og endringer i hyppig vannlating og det haster. Følelser i huden også kan oppstå for eksempel prikking, kløe, svie eller prikkende.
Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger omfatte angst, forvirring, tørr munn, rødme, hodepine, en følelse av trykk i hodet, nervøsitet og hudutslett.

Alvorlige bivirkninger

Flere alvorlige bivirkninger ringe etter legehjelp. Disse inkluderer hjertebank, bankende følelse i ørene, uvanlige følelser i brystet og alvorlig hodepine.
Sjeldne bivirkninger

Noen bivirkninger er svært lite sannsynlig, men trenger også legehjelp. Disse inkluderer tåkesyn, svimmelhet, besvimelse og langsom hjerterytme.
Drug Interactions

Visse medisiner kan samhandle med midodrine som resept og over-the-counter medisiner for allergi , appetitt kontroll, astma, forkjølelse, hoste eller sinus problemer.

helse

· Hvordan forstå Root Canal Komplikasjoner 
· Gastritt & overgangsalder 
· Behandling for menn Etterveksten 
· Hvordan å skylle av etter en Detox Bath 
· Hvordan Skin Brush 
· Looking Into San Diego Vekttap 
· Genetiske markører for Crohns sykdom 
· Vite mer om Cycle Låser for sikkerhet 
· Hva er det grønne Astma inhalator for? 
· Tilbakefall av blærekreft Svulster