Bivirkninger av Taking Tricor

Tricor er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle høyt kolesterol og høye triglyserider. Det er klassifisert som et lipidsenkende middel og senker triglyseridnivåer ved å bevirke leveren for å produsere færre triglyserider, slik at antallet av triglycerider som er absorbert i blodstrømmen. De fleste leger som foreskrive Tricor eller andre triglyserid-eller kolesterolsenkende medikamenter også foreskrive en endring i kosthold og trening for å bidra til å bringe nivåer i en sunn rekkevidde. Tricor finnes i tabletter og kapsler. Nevrologiske symptomer

Noen mennesker tar Tricor kan oppleve hodepine. Imidlertid bør kronisk og alvorlig svimmelhet og svimmelhet skal rapporteres til legen din, fordi de kan bety en komplikasjon som krever behandling.
Gastrointestinale bivirkninger

Mild kvalme er en kjent bivirkning av Tricor, men det betyr ikke et problem. Andre gastrointestinale symptomer kan imidlertid og bør rapporteres til legen din. De inkluderer blek avføring, alvorlig kvalme eller magesmerter og oppkast.
Bilder Sykdom Symptomer

Noen alvorlige bivirkninger av Tricor er lik de opplever når de har felles sykdommer som en influensa eller forkjølelse. Hvis du opplever kronisk hoste, sår hals, feber eller frysninger mens du tar Tricor, informere legen din.
Lunge og hjerte Side Effects

Andre potensielt alvorlige bivirkninger som bør rapporteres til legen din i tilfelle ytterligere behandling er nødvendig inkluderer kortpustethet og brystsmerter.
bilder Andre alvorlige bivirkninger

Følgende bivirkninger bør også meldes til legen fordi de kan indikere et potensielt problem har utviklet som krever behandling: muskelsmerter eller svakhet, gulsott, mørk urin, rød eller blemmer hud, uvanlige blødninger eller blåmerker, og alvorlig hevelse eller smerter i føtter, ankler og ben .

helse

· Narkomane Behandling for Degenerative Disc Disease 
· Hvordan hjelpe mennesker med HIV 
· Hva er de primære behandlinger for Bone Cancer? 
· Ikke-narkotiske Pain Relief 
· Carpal tunnel Øvelser og Strekker 
· Salt Water Flush og Vekttap 
· Skin Care Sett: Komplett sett for Skin Care 
· Medisiner for brokk Pain 
· Symptomer på en forstørret prostata 
· Hvordan bli kvitt fotlukt med eddik