Triglyserider definisjon

Triglyserider er den form som de fleste fett eksisterer i kroppen. Når fettet er konsumert av en person eller skapt av andre kilder, for eksempel karbohydrater, blir det brukt til energi. Hvis den ikke er i bruk umiddelbart, må den lagres. Det er således konvertert til triglyserider for å bli ført til fettceller for oppbevaring. Når kroppen trenger den energi, er triglycerider frigjøres fra fett cellen. Fordeler

Triglyserider utføre en verdifull funksjon. Hvis det var ingen lagring av energi, ville vi trenger å spise hele tiden bare for å være i stand til å gjøre grunnleggende daglige oppgaver.
Høye triglyserider

Selv triglyserider er nødvendig for optimal helse, er for mange triglyserider faktisk farlig. Høye nivåer av triglyserider har vært forbundet med kardiovaskulær sykdom, hjertesykdom, hjerneslag og type II diabetes.
Lav Triglyserider

Lav triglyserider er også knyttet til leger. De kan tyde på underernæring, anoreksi, malabsorpsjonssyndrom, eller hypertyreose.
Triglyseridnivåer

å ha optimal helse, bør nivået av triglyserider være mindre enn 150 mg /dl. Den angitt av National Cholesterol Education Program er som følger: 150-199 mg /dl er borderline-høy, er 200-499 mg /dl høy, og noe over 500 mg /dl er meget høy. Hvis en er lavere enn 30, anses det for lavt.
Opprettholde sunne nivåer

For å få optimal helse, er det viktig å også ha optimal triglyserid nivåer. Hvis du har for høye nivåer (basert på blodprøvesvar), vil legen din muligens foreskrive et statin narkotika som Lipitor eller Tricor. Enten du er på medisiner eller ikke, er det fortsatt livsstil endringer som vil bidra til å senke (eller heve om nødvendig) triglyserider. Det primære er kosthold. Konsumere høyere nivåer av protein, grønnsaker og helkorn. Har minimal bearbeidede karbohydrater og fett.
Andre måter å forbedre Levels

Ta omega-3 fiskeolje daglig. Forsøk på å gjøre en time en dag med enten aerobic eller motstand typen trening. Redusere stressnivået. Få minst åtte timers søvn en natt. Alle disse tingene kombinert med et sunt kosthold vil positivt påvirke triglyserid nivåer. Det er ikke lett å gjøre noen av disse endringene, men hvis du holder ut, vil din livskvalitet forbedres betraktelig.

helse

· Hvordan kan jeg hjelpe en venn diagnostisert med brystkreft? 
· Virkningene av asbest When Wet 
· Vekster som påvirker Øret 
· Hvor lang tid tar det brystimplantat å helbrede? 
· DEKKER Medicaid Invisalign tannregulering? 
· Hjem rette for halsinfeksjoner 
· Late Spring Kontor Rengjøring 
· Hvordan å miste magen fett tips for denne høytiden 
· Botemidler for leverproblemer 
· Hvordan bruke korsryggstøtte