Rettsmidler for forkjølelsessår på tungen

Cold sår er et resultat av herpes simplex virus. Disse sårene kan finnes overalt innsiden av munnen, på tungen og utenfor munnen. De sår er smertefulle og ser ut som små blemmer. Den blemmer kan pop og sive væske. Mens det er ingen offisielle kur for en kald sår på tungen, er det noen midler til å fremskynde helbredelsesprosessen. Du trenger
Abreva
Denavir
Zovirax
Vitamin C
Sitronmelisse
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en over- the-counter salve eller krem ​​som Abreva, så du slipper å vente på en legetime eller et apotek for å fylle din resept. Bruk Abreva så snart du oppdager den kalde sår på tungen.
2

Besøk din lege og få en resept medisiner som Denavir. Reseptbelagte medisiner er mye sterkere enn over-the-counter seg, så hvis du finner den over-the-counter medisin bare ikke klippe det, trenger du kanskje Denavir. Dette stoffet vil hjelpe til med svie og smerter på den kalde sår, og samtidig redusere varigheten.
3

Spør legen din for Zovirax, som er en antiviral medisin. Den kommer i tabletter og bør tas så snart de kalde sår på tungen din vises. Det er også nyttig for å hindre nye utbrudd hvis du finner ut at du er utsatt for dem.
4

Suck på noen vitamin C tyggetabletter. Gjør dette et par ganger per dag. Ikke bare vil det hjelpe med smerte, men det vil også øke immunsystem til å bekjempe viruset.
5

Bruk et produkt med sitronmelisse (se ressurser). Sitronmelisse reduserer smerten av den kalde sår og myker opp. Det er helt naturlig og kan brukes fem ganger per dag frem til den kalde sår er borte.

helse

· Miste vekt mens de spiser Sunn sjokolade? 
· Traktorgraver Safety Training 
· Symptomer på sklerose 
· Dødelige edderkopper som lever i Arizona 
· Typer Sunn mat for Kids
· Prognose av ikke-småcellet lungekreft 
· Langsiktige bivirkninger av Effexor 
· Virkningene av Chemical & Bio Hazard Våpen 
· Definisjonen av Substance Abuse & Addiction 
· Smittsom stadier av et forkjølelsessår