Deaf Communication Devices

I en 2009 artikkel for BBC, kommenterte døve filmskaper Charlie Swinbourne på den digitale revolusjonen effekt på kommunikasjon for ham og hans kone. "Jo, og jeg er både døv, og den digitale revolusjonen har gitt oss metoder for kommunikasjon som vi tar for gitt, men som døve en generasjon siden kunne neppe ha forestilt mulig." Fra mobiltelefon teknologi til nye video-programmer, har kommunikasjon for døve og hard-of-høring aldri vært enklere og mer effektiv. Video Remote Tolke

Ifølge Center for Communication Hørsel og døvhet, Video Remote Tolke (VRI) kombinerer videokonferanser og høyhastighets Internett-teknologier for å gi rask og rimelig tilgang til profesjonelle sign-språk tolker.

For de som er avhengig av tegnspråk for å kommunisere, få tilgang til tolk er ofte avgjørende for å kommunisere med høringen verden. VRI er spesielt nyttig i situasjoner der tradisjonelle i-person tolker ikke er tilgjengelige, for eksempel landsbygda hvor tilgangen på tolker er begrenset. VRI også gir en enkel og økonomisk måte for organisasjoner og bedrifter til å imøtekomme døve og hard-of-høring klientell.
Håndholdt tekstil

Håndholdt texting enheter har revolusjonert kommunikasjonen for døve. På Alabama skole for døve, for eksempel studenter bestille sine måltider ved å tekste sine valg på mobiltelefoner, bjørnebær eller iPhone, og så bare viser telleren personalet sine bestillinger.

Ifølge en Associated Press historien, texting har betydelig økt selvstendighet og selvhjulpenhet for døve, noe som gjør kommunikasjonen med høringen og ikke-hørende verdener enklere og raskere. Rendering foreldet den gammeldagse modellen for bestått håndskrevne notater, tekstil gjør at døve å kommunisere med andre på sine egne premisser, og tar stresset og forlegenhet av å etablere nye vennskap mellom døve og hørende.

UbiDuo

Vanligvis er ansikt-til-ansikt kommunikasjon mellom døve og hørende mennesker dyktig med tegnspråk, ved å sende eller skrive håndskrevne notater. Men med hjelp av småbedrifter tilskudd fra National Institute on døvhet og Other Communication Disorders, har døve oppfinner Jason Curry lagt til en ny enhet for å imøtekomme kommunikasjon for døve -. Det UbiDuo

UbiDuo består av to skjermer og tastatur. De seks-kilos enheten ser ut som to små bærbare datamaskiner, men trenger ingen spesiell operativsystem eller programvare. Under en typisk UbiDuo økt, sitter deltakere mot hverandre, hver utstyrt med en skjerm og tastatur. Samtale med UbiDuo er i sanntid, og som standard dialog, er interruptive. Maskinskrevne ord umiddelbart vises på partneren din skjerm uten å måtte trykke på en "send"-tasten. I tillegg kan alle samtaler lagres i enheten, noe som gjør den ideell for legebesøk og forretningsmøter.

helse

· Rynker rundt øynene kan fjernes 
· Disponerende Hjerte Risikofaktorer 
· Symptomer på Hernias hos barn 
· Hvordan beregne Body Fat Loss 
· The Next Generation Of Eyewear: uten innfatning briller 
· Kan jeg Catch Hepatitt C? 
· Behandling for Pediatric Leukemi 
· Hvordan skjerpe en skalpell 
· Hvordan spise et sunt kosthold og spar Money
· Kutte hundrevis av kalorier ut av dagen