Informasjon om depresjon for Kids

Ifølge samhsa National Mental Health Information Center, er ett av ti barn og ungdom påvirket av alvorlige følelsesmessige forstyrrelser. Det er viktig at barn lærer om depresjon, slik at de er klar over sin natur og effekter. Major Depresjon

Major depresjon er en mental, emosjonell og atferdsmessige lidelse som kan forekomme hos barn eller ungdom. Det kan føre til rusmisbruk, svikt i skolen og selvmord.
Signs

tegn på depresjon inkluderer vedvarende tristhet, uforklarlig gråt og irritabilitet, følelse av håpløshet og kjedsomhet, hensynsløshet, utbrudd av klager, fiendtlighet, og avbrudd i å spise og sove mønstre.
Risk
p Hvis depresjon kjører i et barns familie (spesielt hvis foreldrene hadde depresjon tidlig i livet), han er en økt risiko for å utvikle depresjon.
Therapy

samtaleterapi metoder blir ofte brukt til å behandle depresjon hos barn og ungdom. Denne type terapi fokuserer på å forbedre barnets evne til å fungere i hjemmet, skolen og samfunnet.
Om medisiner

Antidepressiva som Prozac og Paxil brukes til å behandle depresjon. De bør forskrives med forsiktighet til barn og unge for å hindre skadelige bivirkninger.

helse

· Bivirkninger av østrogen på menn 
· Lever Cyste Symptomer 
· Hvordan identifisere symptomer på inflammatorisk tarmsykdom 
· Naturlig rette for fibroidtumorer 
· Om Tooth Loss & Periodontal sykdom 
· Slik arbeider trinn ni i AA 
· The Path of Air fra nesen til Alveoler 
· Hvordan bruke en isolert Rescue Hook 
· Betale for Nursing Home Care 
· Hvordan identifisere farlige irske Spiders