Årsaker til depresjon i Amerika

Depresjon er en alvorlig medisinsk tilstand som rammer om lag 18,8 millioner amerikanske voksne. Eksperter enige om at det ikke er en årsak til forsenkningen, noen tilfeller av depresjon kan spores tilbake til biologiske årsaker, noen kan spores på ytre hendelser, mens andre er utløst av en kombinasjon av begge. Biologi
p Hvis du har en ubalanse av visse nevrotransmittere som serotonin, noradrenalin og dopamin, er du i fare for depresjon.
Genetics

Hvis det er en historie med psykisk sykdom i familien din, spesielt hvis du har en forelder som har blitt diagnostisert med depresjon eller annen psykisk lidelse, er du høy risiko for depresjon.
personlighet
p Hvis du har visse personlighetstrekk, er du mer utsatt for depresjon. Disse egenskapene inkluderer urimelig bekymring, over-avhengighet av andre, negative tankemønstre, lav selvfølelse, frykt for avvisning, fremmedgjøring fra andre og ineffektiv stressresponser.
Livshendelser

Spesielt traumatiske livshendelser, som død, skilsmisse, tap av jobb eller flytting, kan endre hjernen kjemikalier, utløser depresjon. Dette er like sant for en gledelig hendelse, som fødsel, hvis hormoner nivåer er alvorlig kompromittert.
Medisiner

Noen medisiner, hvis det brukes lang sikt, kan utløse depresjon eller forverre en eksisterende depressive tilstand, inkludert kortikosteroider, sovetabletter, p-piller, blodtrykk medisiner og til og med antibiotika.
Medisinske forhold
p Hvis du har en fysisk funksjonshemming eller en kronisk eller alvorlig sykdom, er du mer utsatt for å utvikle depresjon.

helse

· Tilskudd til infertilitet Behandling 
· NYS sykepleier Kontakt Hour Krav 
· Normal vekt for en jente 
· Sepsis grunn sykehjem Forsømmelse 
· Utover Superior: Reise Rullestoler 
· Spice Up Your ser Dette Fall Ved Sporting Cool Fasjonable Eyewear 
· Trener NY 
· Best Outdoor Økter For å bli dratt uten utstyr 
· Hvordan øke metabolismen med vitaminer 
· Situasjoner å søke hjelp fra et ekteskap rådgiveren New York