Forskjellene mellom Minor depresjon og alvorlig depresjon

Depressive lidelse (MDD) er det offisielle navnet for diagnostisering av en mental tilstand som har bestemte kriterier. MDD symptomer kan spesifiseres med diagnosen alt fra mild, moderat til alvorlig i tillegg til å kvalifisere om det er en enkelt stemning episode eller stemningen episoder er tilbakevendende. Major Depressive Disorder

Major depresjon er identifisert når symptomer på kronisk trist stemning, tap av glede i aktiviteter, søvn og appetitt forstyrrelser, endringer i energi-nivå, overdreven skyldfølelse og lav selvfølelse er til stede.

Mild depresjon

opplever symptomer på kontinuum for diagnostisering av mild depresjon vil forårsake ubehag, men må kanskje bare mindre inngrep for behandling. Rådgiving og eventuelt medisiner er passende behandling.
Alvorlig depresjon

Feeling alvorlig deprimerte betyr at en person finner det vanskelig å komme ut av seng, har problemer med å følge gjennom med arbeid og hjem ansvar og har ofte selvmordstanker. Alvorlig depresjon krever rask intervensjon, eventuelt i form av innleggelse på sykehus.
Dystymi

Dystymi er en mindre form for depresjon. Dystymi er kategorisert som føler seg ned eller "blå" nesten hver dag over en periode på minst to år. Det krever minimal intervensjon for å løse symptomene.
Behandling

Behandling av mindre eller større depresjon er avhengig av hvilke typer symptomer som er anerkjent. Depressive lidelser svarer godt til rådgivning og medisiner. Alvorlige tilfeller av alvorlig depresjon krever vanligvis mer intensive intervensjoner og konsekvent oppfølging med helsepersonale.

helse

· Bivirkninger av reflux medisiner 
· Hvordan fikse en skulder ute av ledd 
· Om Infant forstoppelse 
· Enkle tips for tidlig sædavgang 
· Den vekttap program som All Kosten Trust 
· Long - Term Effekter av tånegl sopp 
· Social Security Disability & Medicaid 
· Hvordan redusere Arm Pain Etter Donerer Plasma 
· Effekter av Kreatin Powder 
· Order of baby tenner