Hva Alkohol kan en diabetiker drikke?

Personer med diabetes kan drikke, men de må være forsiktige. Selv små mengder alkohol kan påvirke blodsukkernivået. Visse typer alkohol er spesielt problematisk. Effekter

Når leveren forbrenner alkohol, er det mindre effektivt i å slippe sukker som teller lavt blodsukker, ifølge Mayo Clinic. Symptomene på hypoglykemi er ofte lik de av drukkenskap, så det er en fare for at de to kan bli forvirret, ifølge American Diabetes Association (ADA).
Beløp

To gram av alkohol er nok til å senke blodsukkeret hvis du tar insulin eller muntlige medisiner for diabetes, ifølge Mayo Clinic. Den ADA anbefaler ikke mer enn én drink om dagen for kvinner med diabetes og ikke mer enn to drinker per dag for diabetikere.

Typer av alkohol

Fordi har lys øl og tørre viner færre karbohydrater og kalorier enn andre drikker, de er et tryggere valg for diabetikere mennesker, ifølge Mayo Clinic.
Blandede drinker

gjøre Husk å bruke sukkerfrie og kalori-fri miksere, som selters eller club soda, hvis du har blandede drinker.
Forholdsregler

Ikke drikk på en tom mage eller når blodsukkeret er lavt. Overvåke blodsukkernivået ditt mens du drikker, inkludert før du går til sengs. Ikke ta noen sjanser med helsen din - snakk med legen din om det er trygt for deg å drikke

.

helse

· Hvordan takle Adult bukseseler 
· Kyphoplasty Technique 
· 3 Amazing Eteriske oljer Frankincense, sedertre og peppermynte 
· Drug Rehab Fakta 
· Legemidler Bruker for Extra Virgin Olive Oil 
· Hva er normal vekt? 
· Hot Stone Massage Techniques 
· Pepper Dietter 
· Slik fjerner overflødig Icy Hot Cream 
· Hvordan administrere flytende muntlig medisiner