Hva er Diabetes Self-Management Training and Education Act?

Diabetes er blitt en stor helse bekymring i USA. Tallene for de med risiko for sykdommen (pre-diabetikere) vokser som befolkningen vokser stadig overvektig. Tallet på de som allerede lider av sykdommen og dens ettervirkninger er enorme. Starter i 1997, forsøkte Kongressen for å passere lovgivning for å øke utdanning for selvledelse av diabetes. I påfølgende Kongresser, ble flere regninger introdusert for dette formålet. Historie

Tidligere regninger med lignende formål i Kongressen går så langt tilbake som 1997. Den første var Medicare Diabetes Education & tilbehør Endringer i 1997. Den 25. september 2003 introduserte Representanter Weldon og DeGette Diabetes Self-Management Training Act of 2003 (HR 3194). Den siste handlingen på at regningen var den 6. oktober 2003, da det ble referert til underkomiteen for helse, hvor det døde. En annen regning, denne gangen med tittelen Diabetes Self-Management Training Act av 2005, ble introdusert i Senatet (S. 626) og i Representantenes hus (HR 3612). Det ble henvist til komité for finans og døde der. Den nåværende regningen er Medicare Diabetes Self-Management Training Act of 2007 (HR 4218). Det ble henvist til metoder og midler Committee 15. november 2007.
Betydning

Diabetes er anerkjent av helseeksperter som en av de mest alvorlige medisinske bekymringer i USA. Den amerikanske Kongressen bemerker at om lag 21 millioner mennesker i dette landet for tiden har diabetes, og en annen 54 millioner er pre-diabetes. Diabetes er den sjette største årsaken til dødelighet og forekomst av tilstanden øker (se Resources nedenfor). Virkningen på helsekostnader er svimlende. Med bedre utdanning, kan sjansene for å utvikle diabetes reduseres, redde liv og dollar.
Funksjon

Den opprinnelige hensikten med disse ment Apostlenes gjerninger var å endre Society Security Act å gi dekning for sertifiserte diabetes trenere som gir poliklinisk medisinsk utdanning til diabetes pasienter under Medicare Part B. Disse trenere, for å bli sertifisert av National Certification Board of Diabetes Lærere, ville jobbe med diabetikere ikke bare å utdanne dem om sykdommen, men også å hjelpe dem med å håndtere problemene med å leve med det. Hovedlinjene i lovgivningen er å forhindre komplikasjoner som ender i akutt medisinsk behandling og tilstanden verre ved å lære folk mer om håndtering av diabetes.
Funksjoner

sertifiserte trenere må ha legitimasjon i et helsevesen området og hands-on erfaring i opplæring diabetikere å behandle sykdommen sin selv. Disse trenerne kan være sykepleiere, kostholdseksperter eller farmasøyter, så lenge de har ferdigheter til å bli sertifisert. Ved å lære ikke-diabetikere som kan være i faresonen for å utvikle type II diabetes, er det å håpe at endringer i livsstil vil hindre ytterligere alvorlige forhold. For de som allerede lever med sykdommen, vil bedre utdanning, i mange tilfeller, gjøre dem i stand til å kontrollere sin diabetes.
Fordeler
p Med bedre kontroll med og reduksjon av forekomst av diabetes, anslår Congress at blindhet forårsaket av sykdommen kan bli redusert med så mye som 90 prosent. Amputasjoner forårsaket av vaskulære komplikasjoner av diabetes kan reduseres med 85 prosent, og kardiovaskulære komplikasjoner (slag, hjerteinfarkt) kan bli kuttet med 50 prosent. Det er anslagsvis 20000 sertifisert diabetes lærere i USA som gir denne opplæringen.

helse

· Bygg A Spectacular Fysikk Bruke den ideelle Conditioning komponenter 
· Bryst Lift & Fettsuging 
· Forstå hvordan ergoterapi Hjelper All Kinds Of People 
· Akupunktur - Forskjellige typer Akupunktur 
· Hvordan Design en Refleksologi Foot Kart 
· Folk Cures For Tinnitus 
· Hvordan lage et avkok 
· Slik fjerner Bugs fra mennesker 
· Vitaminer som rense leveren 
· Slik holder du Sinus Sunn