Hvordan behandle diaré med Medisinering

Diaré er ikke et vanlig diskusjonstema, og det gjør mange mennesker svært ubehagelig bare å nevne begrepet. Diaré er en vanlig fordøyelsesbesvær og til tider en alvorlig sykdom som kan være elendig. Det er mange over-the-counter medisiner tilgjengelig for behandling av diaré gi alvorlig lettelse. Instruksjoner
Treat diaré med medisiner
en

Prøv en absorberende diaré medisiner hvis du har et mildt tilfelle av diaré. Disse medikamentene danne bulk i tarmen ved å bli kvitt dem av overdreven væske. Merkenavnet produkter inkluderer Kaopectate antidiarrheal væske og caplets.
2

Treat diaré med Loperamide, som er den vanligste over-the-counter diaré medisiner. Den mest populære merkenavn medisiner som inneholder Loperamide er Imodium AD. Loperamid funksjoner ved å bremse bevegelsen i tarmen. Det reduserer hyppigheten og alvoret i avføring, hjelpemidler i å redusere smertefulle magekramper og bistår i å begrense mengden av mineraler og vanntap i kroppen din.
3

Prøv en anti-gass og anti -diaré kombinasjon medisiner som Imodium Advanced for diaré med alvorlig gass. Dette over-the-counter medisiner vil redusere den smertefulle oppblåsthet opplevelser og magekramper i forbindelse med gass og diaré.
4

Unn milde til moderate tilfeller av diaré med vismut subsalicylate. Den mest populære merkenavn er Pepto-Bismol men mange butikker bære generiske merker for rimeligere priser. Ikke bare er vismut subsalicylate stor for behandling av diaré, også behandler effektivt halsbrann og mageproblemer. Hvis du nylig har hatt influensa, vannkopper eller har en allergisk reaksjon på acetylsalisylsyre, bør du ikke ta vismut subsalicylate produkter for å behandle diaré symptomer.
5

Vurder å bruke produkter som inneholder polycarbophil hvis du lider fra vekslende tilfeller av forstoppelse og diaré. Polykarbofil er lik absorbenter, slik som de som finnes i Kaopectate antidiarreal medisiner, fordi det fjerner også overdreven væske fra tarmen. Den mest populære merkenavn medisinering er fibercon og kan bli funnet på noe kjøpmann eller stoff butikken.

helse

· SSI inntekt begrensninger for barn 
· Hvorfor Ache Muskler jobber med influensa? 
· Formålet med Oxygen Therapy 
· Hvordan å spise ute Sunn 
· Hvordan holde en intervensjon for bulimi 
· Hva er gikt av Bones? 
· STD Medisinering Side Effects 
· Behandling for HIV Facial sløse 
· Ansette Personal Trainer er et bedre alternativ enn å lese Fitness Magazines 
· Acnezine: Sunt kosthold For Impure Skin