STD Medisinering Side Effects

klamydia, gonoré, herpes, og HIV /AIDS er noen av de mest kontrahert kjønnssykdommer. Medikamenter for disse seksuelt overførbare sykdommer kan føre til en rekke bivirkninger. Behandlingsmetoden og medisiner foreskrevet for hver STD vil avhenge av alvorlighetsgraden av tilstanden. Foreskrevne medisiner må tas som anvist. Hoppe eller mangler doser kan føre til et behov for mer medisiner være foreskrevet for å effektivt behandle STD. Klamydia og gonoré medisiner bivirkninger

Klamydia og gonoré kan effektivt behandles med antibiotika De vanligste antibiotika som foreskrevet for klamydia er amoxicillin, azitromycin, doksycyklin, erytromycin, Levofloxacin, og ofloxacin. For gonoré, cefixime og ceftriakson er de antibiotika som vanligvis foreskrevet. De bivirkninger som kan være forårsaket av antibiotika er kvalme, oppkast og gjær infeksjoner hos kvinner. Spise før du tar antibiotika kan redusere sjansen for kvalme og oppkast.

Erytromycin kan øke risikoen for en hjertedød dersom det er tatt med noen vanlige medisiner. Legen må være oppmerksom på eventuelle medisiner som blir tatt.

Tar levofloxacin og ofloxacin kan føre til en økt risiko for sene skader. Informer legen umiddelbart dersom det er tegn til hevelse rundt ankler, albuer, skuldre, eller hender.
Herpes medisiner bivirkninger

Herpes kan ikke kureres, men medisiner kan tas for å bidra til å redusere symptomene. Antivirale medisiner er foreskrevet for å stoppe veksten av herpes simplex virus. Acyclovir, famciclovir, eller valacyclovir kan være foreskrevet for å redusere lengden og alvorlighetsgraden av et utbrudd. Bivirkningene som kan oppstå mens du tar disse antivirale medisiner er hodepine, svimmelhet, kvalme, oppkast, leddsmerter, magesmerter, nedsatt appetitt og diaré. Disse medikamentene kan i sjeldne tilfeller føre til forstoppelse eller nyreproblemer.

HIV /AIDS medisiner bivirkninger

HIV /AIDS er ikke kureres, men bruk av medisiner kan bremse utviklingen av viruset. Disse medikamentene kan tillate dem som er smittet til å leve lange og lykkelige liv. HIV /AIDS er behandlet med en kombinasjon av flere ulike medikamenter. Det er medikamenter som anvendes for behandling av HIV-infeksjon direkte, og medisiner som er benyttet for å behandle sykdommen er bivirkninger. Leger kan også foreskrive medisiner for å behandle eventuelle infeksjoner kontrakt på grunn av immunforsvaret blir svekket. De vanligste bivirkningene av disse medikamentene er diaré, kvalme, pustevansker, frysninger, feber, lungebetennelse, hudutslett, lavt blodtrykk og blod i urinen. Sjeldne, men alvorlige bivirkninger kan inkludere en nedgang i hvite og røde blodceller, betennelse i bukspyttkjertelen og smertefull nerveskader.

helse

· Natural Food & rettsmidler for irritabel tarm syndrom 
· Hvordan redusere Fatty Foods 
· Krav til en sertifisert Coding Specialist 
· Vurderer krav og Produkter Vurderer krav og Produkter 
· Viktigheten av Hospital Beds 
· Hvordan å kalibrere en Omron Blood Pressure Monitor 
· Typer tannregulering for Kids 
· Hvordan rense kroppen for AMA 
· Fordelene av en High Protein Low Carb Diet 
· Når skal slutte å røyke under en graviditet