Hvordan behandle rektal blødning og Diaré

Diaré i mer enn tre dager advarer tegn til å gå se legen din. Det er mange grunner til at du også kan passere blod i avføringen eller hvorfor du tørke og toalettpapir er blodig. For å få den beste behandling for både rektal blødning og diaré, må du oppsøke lege. Alvorlige forhold som Crohne sykdom inkluderer blødninger og diaré i sine symptomer. Du trenger
liste over dine medisiner
Liste over vitaminer og kosttilskudd
Din medisinske historie
Doctor
Vis flere instruksjoner
en

Legg merke til hva fargen på blodet du passerer. Er det lyse rødt eller nesten svart? Hvis lyse rødt, gå videre til trinn to. Hvis ikke, gå til trinn tre.
2

Ta et bad eller dusj for å være sikker på at blødningen er ikke fra hemoroider (hauger) som har blusset opp på grunn av dine konstant tørke. Du vil føle en forferdelig svie rundt endetarmen din. Blodet bør være merkbart mindre etter badet. En over disk hemorrhoid krem ​​kan hjelpe til med blødning. Hvis du ikke føler noen smerte, men har fortsatt lyse rødt blod som kommer fra endetarmen din, så du kan ha en intern hemorrhoid.
3

Note hvis du har noen andre symptomer, som for eksempel alvorlige kramper, slim i avføringen, feber eller svimmelhet. Hvis hjem behandlinger eller over skranke medisiner for diaré ikke fungerer, må du se legen, selv om du ikke har andre symptomer. Hvis du fortsatt blør og er over 50, eller hvis du vet at noen i familien din hadde kreft hvor som helst i deres fordøyelseskanalen, kan du se lege så snart som mulig.
4

Lag en liste over alle av medisiner du tar og deres doser. Inneholde vitaminer og kosttilskudd i tillegg, fordi noen ganger disse sammenstøt og kan gi irritasjon i fordøyelsessystemet, forårsaker både rektal blødning og diaré. Ta disse med deg når du oppsøker lege.
5

Få en gastrointestinal endoskopi i tilfelle legen ikke kan raskt finne ut hva som er galt. Noen ganger er disse kan gjøres på et legekontor, men som regel må du gå til sykehuset for denne testen.

helse

· Om Broken Toes 
· Om Athetoid Cerebral Parese 
· Hvordan velge Posture tannregulering for en sunn kropp Alignment 
· Hvilke matvarer kan du spise med Optifast? 
· Hvordan diagnostisere Ned Testosteron 
· Hva er behandlingen for øret voks bygge opp? 
· Hva Kills Mus? 
· Hvordan kom Lyme Disease Få sitt navn? 
· Trenger du en personlig trener? 
· Hvordan få en flat mage uten trening eller kirurgi