Naturlig rettsmidler for kronisk forstoppelse

Forstoppelse kan være en ubehagelig opplevelse. Alle som noensinne har vært plaget av denne tilstanden vet om ubehagelige symptomer som følger med den, inkludert oppblåsthet, hard avføring og (i mange tilfeller) kramper. Mange tyr til å ta avføringsmiddel for å få midlertidig lindring fra forstoppelse, bare for å ha det tilbake. Denne syklusen gjentar seg. I stedet for avføringsmidler, kan de prøve en rekke naturlige rettsmidler for kronisk forstoppelse. Vann

En av de beste naturlige rettsmidler for kronisk forstoppelse er å drikke den anbefalte 8 til 10 oz. vann per dag. Hvis tilstanden er alvorlig, prøve å drikke litt mer vann og unngå brus.
Hele korn og bønner

bønner og korn er rike på fiber, et viktig næringsstoff som bekjemper forstoppelse. Kombinert med vann, kjører fiber gjennom tarmen, rengjøring dette fordøyelseskanalen av avfall.

Frukt og grønnsaker

som korn og bønner, frukt og grønnsaker inneholder fiber. Frukt med hud, (som epler) og grønne grønnsaker (som romersk og spinat) er rike kilder til fiber.
Sviske og Apple Juice

Det naturlige rette for kronisk forstoppelse har vært brukt i generasjoner. Som sine frukt kolleger, naturlig juice inneholder mye fiber, og væsken bidrar til å flytte avfall gjennom fordøyelsessystemet.
Eliminer Junk Food

Foods som chips og godteri ikke bare inneholde en rekke tomme kalorier og overdreven sukker og salt: De inneholder ikke fiber, en av de viktigste naturlige rettsmidler for kronisk forstoppelse
Trening

. øvelser som gåing, løping og svømming hjelp eliminere forstoppelse via bevegelse involvert. Mange yoga strekninger, også arbeide for å fjerne avfallsstoffer fra kroppen. Selv gjør enkle crunches hjelper rense kroppen for overflødig avfall.
Coffee

Drikker en kopp kaffe eller annen varm drikke i morgen er et naturlig middel for forstoppelse. Kroppen kan reagere på drikke så lite som en time eller to senere.

helse

· Viktige detaljer om hvordan å bli kvitt akne Marks 
· Medisiner for å unngå Etter Gastric Bypass 
· Typer Septiktank Fields 
· Hvordan tillate trafikk til Come Through My Apple Router
· 11 Alternative metoder for å forbedre Thyroid Eye Disease (TED) 
· Slik Cure High Blood Pressure : Behandling For resten av oss 
· Nyeste Cures For Hemorrhoid - Den absolutt beste måten å kurere din hemorroide…
· Achilles sene skade Symptomer 
· Hva legger de så i Teeth Whitening produkter? 
· Viktigheten av medisinsk koding