Funksjon av fordøyelsesorganer Innenfor Cardiovascular System

Mat inntak er viktig for å forsyne kroppen med næring den trenger. Fordøyelsessystemet jobber hardt for å behandle de næringsstoffene som finnes i mat, spiller en nøkkelrolle i det kardiovaskulære systemet i prosessen. De to kroppsfunksjoner er knyttet sammen fordi blodet absorberer vitaminer kjernet fra fordøyelsen. Hvis fordøyelsessystemet feil, vil blodsirkulasjonen bli påvirket. Fakta

fordøyelsessystemet omfatter de vitale organer fra munnen til anus, som mottar og fordøye maten og utvise avfall. Det kardiovaskulære systemet, derimot, består av hjertet og kretsen av kapillærene, arterier og vener.
Betydning

Kroppen har en intrikat set- opp av funksjoner som virker sammen for å lage en fullt fungerende menneske, omtrent som en maskin som kjører på godt avstemte deler. Hver del eller system coexists med hverandre, slik at når en skrue er løs eller rustne, kan problemer oppstå. Fordøyelsessystemet er knyttet til det kardiovaskulære systemet på samme måte. Fordøyelsesorganer må være tilpasset til hjertet og dets komponenter for å sikre at kroppen din fungerer som den skal.

Effekter

Riktig funksjon av fordøyelsesorganer eliminerer eller reduserer mulig skade på andre kroppsfunksjoner. Ett system som den er tett forbundet er det kardiovaskulære systemet. Hjertet pumper blod inn i disse skipene, som fungerer som drivstoff for kroppen. Under fordøyelsen, kroppen produserer enzymer for å bryte ned maten i mindre biter. Næringsstoffene som stammer fra mat blir absorbert i tarmen og ut i blodet. Deretter føres blodet, sprer næringsstoffer i hele kroppen. Ettersom blodet sirkulerer, giftstoffer, derimot, er brakt til nyrene for eliminering, mens karbondioksid blir sendt til lungene.
Fordeler

Forholdet mellom fordøyelsesenzymer og hjerte-systemer fungerer også vanskelig når kroppen har til å behandle en masse mat. Fordøyelsessystemet trenger mer blod til å gjøre jobben, og derfor blodkar utvides i forberedelse til dette. Fordøyelsesorganer stimulere hjertet gjennom nerveimpulser, sender signaler for økt mengde blod. Hjertet svarer tilsvarende ved å sende mer blod forsyning til fordøyelsessystemet.
Advarsel

Dårlig kostvaner kan føre til alvorlige tilstander i fordøyelsessystemet og kan påvirke hjerte- system. Høyt kolesterol behandlet fra rik og fet mat forårsake bygge opp i arteriene, noe som gjør blodstrøm tregere. Hjertesykdom blir da en risiko.

helse

· Hva er Biofeedback Teknikker? 
· Hvordan Administrere Modified Ashworth Scale 
· Slik unngår du at ryggskade mens omsorg for et nyfødt 
· Hvordan bli kvitt solstikk 
· Finn Out The New Microdermabrasion behandling hjemme 
· Hvordan søke en Knee Immobilizer
· Hvordan behandle og forebygge utslett 
· Kobber Armbånd for Health Issues 
· Betent Liver 
· Slik tester for ryggmargsbrokk