Hva er ventende SSI Application?

Supplemental Security Income (SSI) er et program av Social Security Administration (SSA) er utformet for å yte bistand til lav inntekt eldre og funksjonshemmede personer. En ventende SSI programmet refererer til et program for SSI for tiden under vurdering av SSA. Typer

SSI søknader kan påvente etter den første søknaden og etter appeller. Søknaden gjennomgang trinn inkludere en gjennomgang etter den første godkjenningen av søknaden din, en anmeldelse etter en ankeforhandling med en administrativ lov dommer (ALJ), en gjennomgang av en annen ALJ hvis den første dommeren benekter SSI fordeler og en gjennomgang av en føderal klageinstans retten.
Danner

Skaff et program for SSI fordeler fra ditt lokale SSA kontor eller fullføre en online på ssa.gov. SSA hjemmeside inneholder en søkemotor for å finne din lokale SSA kontor.

Seksjoner

deler av en ventende SSI program inkluderer søkeren identifikasjon delen, en medisinsk historie delen og en arbeid og utdanning historie delen.
About You

"om deg" delen inneholder ditt fulle navn, personnummer, telefonnummer og spørsmål om funksjonshemming og hvordan det hindrer deg i å arbeide. Informasjon om funksjonshemming er ikke nødvendig hvis du søker på SSI på grunnlag av alder (65 år og eldre).
Medical History

medisinsk historie delen inneholder spørsmål om dine medisinske tilbydere, inkludert navn, adresse og telefonnummer, er en oppføring av medisinske tester og diagnoser og en liste av reseptbelagte og ikke-reseptbelagte medisiner som søker for tiden tar.
Arbeid og utdannelse

arbeid og utdanning historie delen krever en liste over alle typer jobber jobbet de siste 15 årene før til å utvikle din funksjonshemming, en beskrivelse av hver jobb og en liste over all utdanning og opplæring innhentet. Denne delen er ikke nødvendig for personer som søker om SSI fordeler på grunnlag av alder.

helse

· Hvordan bruke humor terapi for Stress 
· Hvordan behandle hodebunnen med Clay
· Prostata Tumor og urter 
· Dufter for menn og kvinner 
· Hvordan lære Reiki 
· Hva gjør Mental Helse Rådgivere Do? 
· Behandling av en kald sår Under tre viktigste stadiene av forkjølelsessår 
· Slik fjerner en Stakk Ring med tanntråd 
· Hvor mange kalorier bør du spise De første månedene etter å ha Lap Band Surg…
· Er flate vorter smittsomt?