Typer Antistoffer

Det er fem store typer antistoffer i kroppen. Immunsystemet lager antistoffer til å reagere på nærværet av virus, bakterier, kreftceller og sopp. De fremmede substanser blir angrepet av antistoffer, slik at immunsystemet kan identifisere og eliminere dem. IgG antistoffer

Hver væske i kroppen har IgG-antistoffer, den minste form for antistoff. De fleste antistoffer er IgG antistoffer. IgG antistoffer bekjempe virus og bakterieinfeksjoner. De er de eneste som kan krysse morkaken.
IgA-antistoffer

IgA-antistoffer eksisterer i ørene, nesen, fordøyelseskanalen, øyne og andre deler av legeme. Disse antistoffene hjelpe bekjempe eksterne stoffer som kan gå inn i kroppen. Blod, spytt og tårer alle har dette antistoffet. En liten andel av folk ikke gjør denne typen antistoff.
IgM antistoffer

Den største antistoff er IgM antistoff, men det gjør opp mer enn 10 prosent av alle antistoffer. Når en infeksjon oppstår, IgM-antistoffer er de første som reagerer. De finnes i lymfe væske og blod.
IgD Antistoffer

Bryst-vevshinne og noen av magen fôr har IgD antistoffer i små mengder. Leger og forskere er usikker på hvilken rolle de spiller i immunforsvaret.
IgE antistoffer

slimhinner, hud og lunger har IgE antistoffer. Når kroppen utsettes for dyr flass, pollen og sopp, er IgE-antistoffer produsert og sendt for å angripe de fremmede stoffer. Personer med allergi har ofte høye nivåer av IgE-antistoffer.

helse

· Første linje behandling for eggstokkreft 
· Hvordan bruke Primrose olje til å behandle kronisk hodepine 
· Hvordan diagnostisere Jock Itch 
· Hvordan bruke Whitening strips 
· Hvordan bli en øyelege 
· Leddgikt Medisin Side Effects 
· Naturlig urtemedisin for å bidra til behandling av angst 
· Hva er de fire typer HPV? 
· Hva gjør en prostata? 
· Hva er behandlingen for Anaplastisk kreft?