Hva gjør en prostata?

Prostata er en del av den mannlige kjertelsystemet. Den produserer ingredienser til sædvæsken, som transporterer sperm under samleie. Skal fungere ordentlig, må prostata mannlige hormoner, blant annet testosteron, som er produsert i testiklene. Sted

prostata ligger under blæren rett foran endetarmen. Det er vanligvis på størrelse med en valnøtt.
Formål

prostatakjertel utskiller en vassen, melkeaktig-farget alkalisk væske som gjør at 30 prosent av det som skal bli banebrytende væske. Når prostata produserer denne væske, og huser fluidet før det er nødvendig for reproduksjon. Væsken som prostata gir vakter sperm fra den sure miljø som er til stede i skjeden.
Andre Prostata Formål

prostata kan føre til ekstra stimulering under samleie. Det har blitt kalt en manns G-spot.
Prostata Betennelse

Prostata er også stedet for mange mannlige lidelser. Som menn alder prostata kan bli betent, en lidelse ofte kalt prostatitt. Dette kan føre til problemer med vannlating. Sykdommen kan behandles med fysioterapi og /eller antibiotika.
Prostate Cancer

Prostatakreft er den vanligste og fortsatt den mest dødelige kreftformen blant menn. Det rammer vanligvis menn over 50 år. Regelmessige visninger av legen din kan føre til tidlig oppdagelse og behandling, som kan omfatte kirurgi for å fjerne prostata eller strålebehandling.

helse

· Hvordan håndtere en Fear Of Thunder 
· Losing Vekt: Forstå hvorfor du spiser 
· Hvordan behandle Fatigue Fra Artrose 
· Effektene av testosteron 
· Septumdefekt Symptomer 
· Hva påvirker TSH tester? 
· Hva er fordelene med hjertet ventil erstatning? 
· Personlig hygiene for mat Workers 
· Bryst Lobe Disorders 
· Soft Foods for barn med tannregulering