Symptomer på Occipital Nervesmerter

bakhodet nervesmerter er en tilstand der en person opplever smerte spasmer fra skallebasis. Disse smertene spasmer er intense og ofte spre seg til bak øynene, og alle deler av hodet, blant annet foran, bak og på sidene. Denne sykdom er også kjent som enten Arnolds nervesmerter eller C2 nervesmerter. Det resulterer ofte enten fra occipital nerver blir irritert eller på grunn av skade. Det finnes ulike symptomer som vanligvis forbindes med occipital nervesmerter. Hodebunnen følsomhet

hodebunnen være følsom er en stor occipital nervesmerter symptom. Hodebunnen vil ofte føle seg veldig øm, sår og smertefulle hvis den er berørt. Enkle oppgaver, inkludert vask og gre håret kan være svært smertefullt og vanskelig på grunn av hodebunnen overfølsomhet.
Eyes
p Det er et par av øye-relaterte symptomer på occipital nervesmerter. Folk kan ofte føle enten smerte eller press bak øynene. Også, kan øynene føles spesielt følsomme for lys.

Hodepine

Hodepine er trolig den vanligste advarsel tegn på at en person kan ha occipital nervesmerter. Hodepine er vanligvis lokalisert. De ofte følger et mønster hvor de begynner på skallen base eller den øvre delen av halsen. De kan oppstå på to sider, eller være ensidig i tillegg.
Neck Motion

noen personer som har occipital nervesmerter kanskje merke til at hvis de flytter sin hals, om bevegelse er rask eller uventet, utløser det en intens krampe i smerte, enten skyting eller bankende smerte.
Migrene

Mange som har occipital nervesmerter beskrive hodepine smerte som føler seg veldig lik en migrene hodepine. Sammen med hodepine følelse som ligner på migrene, kan de oppleve andre symptomer som ligner på de av migrene, inkludert følsomhet for lyd.

helse

· Naturlige måter å redusere magesyre 
· Fordelene ved å bruke GNC Mega Menn Vitaminer 
· Hvordan ta Provigil riktig for narkolepsi 
· Laser Therapy for Cancer 
· The # 3 Årsaker til Sensitive Digestion Eller IBS & # 9426; 
· Slik Unngå ulykker på arbeidsplassen ved hjelp OSHA10 Hour Training 
· Om Desert Vann Bags 
· Ambien vs Ambien CR 
· Behandling av hukommelsestap og stressavlastning rettsmidler 
· Vitamin A Tips og noen gode kilder til vitamin A