Gruppeaktiviteter for kjemisk avhengighet

Beslutningen om å få behandling for å overvinne en kjemisk avhengighet er første skritt i prosessen mot utvinning. Enten i en innleggelse eller poliklinisk, fremmer behandling muligheter for folk til å koble til og bygge relasjoner innen hver gruppe. Dette støttesystemet kan være et verdifullt verktøy for noen jobber gjennom løsrivelse av en kjemisk avhengighet. Gruppe terapi i behandling

For både en innleggelse og poliklinisk, ha gruppe terapi i behandling er en viktig del av arbeidet for å bryte kjemisk avhengighet. Når en gruppe kjemisk avhengige personer arbeider sammen med en lisensiert terapeut for å diskutere ulike aspekter av avhengighet, har hver person muligheten til å fortelle sin historie og lære av hverandre. De kan lage forbindelser basert på lignende erfaringer med sin avhengighet, tidligere feil å slutte, frykt og utløser så vel som deres håp for utvinning.
Family Therapy

Kjemisk avhengighet ikke bare påvirker den rusavhengige, men hans familie og venner også. Familieterapi kan hjelpe de rundt den rusavhengige lære hva de kan gjøre for å støtte og hjelp under utvinning. I tillegg kan familieterapi rådgiving hjelpe alle involverte å gi uttrykk for sine følelser og følelser om serien av hendelser som har ført til deres kjære blir kjemisk avhengig. Ved å arbeide sammen som en gruppe, kan familiemedlemmer helbrede sine sår samt lage en plan for å flytte frem som en sterk familie.
Kjønnsspesifikke Therapy
< p> Kjønn spesifikk terapi gjør at menn og kvinner til å diskutere saker som kan være ubehagelig å snakke fritt om av blant medlemmer av det motsatte kjønn. Spesielt i tilfeller der kjemisk avhengighet er stammer fra seksuelle overgrep, vold, forholdet problemer eller seksuell dysfunksjon, gir kjønn spesifikk terapi menn og kvinner en stikkontakt for å diskutere hva problemene deres betyr for dem fra standpunktet av sitt kjønn. For eksempel kan en kvinne som lider med alkoholisme finne støtte fra andre kvinner når hun drøfter sine følelser av anger om å ha barn og å være en alkoholisert mor.
Gruppe rollespilløvelser

Selv om disse terapitimer kan trekke ut sterke eller vonde følelser, de også tillate de involverte å endelig avtale med de undertrykte følelsene de har prøvd å skjule gjennom kjemisk avhengighet. For eksempel, i en gruppe der en ung mann har oppdemmet aggresjon og frustrasjon mot sin mor, som har resultert i hans kjemisk avhengighet, snakker med en kvinne i gruppen som frivillige til rollespill moren vil tillate den unge mannen til møte de følelsene han har vært å neglisjere å håndtere. Denne typen kjemisk avhengighet behandling tvinger den rusavhengige til å konfrontere de følelsene som holder ham som gissel gjennom avhengighet.

helse

· Medullary Sponge Kidney Treatment 
· Når ble Diabetes oppdaget? 
· Nakkesmerter Disorders 
· American Heart Association Defibrilleringselektroder Retningslinjer 
· Symptomer på hjertesykdom hos kvinner 
· Hvordan behandle en propan Burn 
· Om Navy Health Insurance 
· Fakta om Agave 
· Medisiner for stress og angst 
· Definer Hyperlipidemia