American Heart Association Defibrilleringselektroder Retningslinjer

Automatisert eksterne defibrillatorer har blitt stadig vanligere i travle offentlige steder. De gir en livreddende sjokk for noen å ha en farlig arytmi (uregelmessig hjerterytme), eller en person hvis hjerte har stoppet. The American Heart Association støtter disse enhetene, og tilbyr anbefalinger og opplæring for å sikre at de blir brukt trygt og effektivt. Krisepersonell

The American Heart Association anbefaler at alle krisepersonell bli opplært til å bruke automatiserte eksterne defibrillatorer. Dette inkluderer alle første respondere, uavhengig av om de jobber i et sykehus.
Tilgjengelighet for utrykningskjøretøy

Selv om antiepileptika er blitt vanlig i offentlige bygninger, American Heart Association anbefaler at alle beredskap arbeidere har umiddelbar tilgang til enten en AED eller en tradisjonell defibrillator, forutsatt at mannskapet er trent for defibrillering. AHA oppfordrer alle ambulanser og andre beredskap transport kjøretøy å ha en hjertestarter.

Public Places

The American Heart Association anbefaler automatiserte eksterne defibrillatorer på et sted hvor det er et stort antall mennesker. Dette omfatter flyplasser, stadioner, store kontorer og industribygg, offentlige bygg og store treningssentre, for eksempel.
Opplæring

Mange antiepileptika har lett-å-følge krise instruksjoner, men American Heart Association tilbyr også en fire-timers kurs som heter Heartsaver AED. Kurset er beregnet for ikke-medisinske redningsmenn og første utrykningspersonell.

helse

· Hvordan overvinne engstelighet 
· Den effekten av betablokkere 
· Diet Retningslinjer for GERD 
· Hvordan oppdage og forebygge Periodontal Gum Disease 
· Vann Moccasin Bite Symptomer 
· Hvordan bruke OTC medisiner for å behandle vorter 
· True Beauty - Inner Beauty. Hva er det? 
· Cawthorne-Cooksey vestibulære øvelser 
· Hvordan vite om du har overstrukket Your Shoulder 
· Hvordan få en forelder med Alzheimers å godta Care