Om Metadon Detox Metoder

opiatavhengighet kan være et alvorlig problem. Metadon er en behandling for opiatavhengighet, er det fortsatt mulighet for å oppleve detox fra metadon bruk. Når det tas som anvist, er denne risikoen minimal, men siden mange metadon få den utenfor en klinikk, er metadon avhengighet en svært reell mulighet. I disse tilfellene kan opphør av metadon bruk føre til metadon abstinenssymptomer. Hva er metadon?

Metadon er et syntetisk opiat. Dette betyr at det fungerer på hjernen på en måte som ligner på opium. Metadon er mer langsomt absorbert og metaboliseres av kroppen i forhold til andre opiater, noe som fører til det å ha en mildere effekt, men en som varer lenger.
Hva er metadon brukes til?

Metadon er mest brukt til å lindre symptomer på heroin tilbaketrekning fra rusavhengige som ønsker å slutte. Fordi metadon virker på hjernen på en måte som ligner på heroin, kan den brukes til å redusere abstinenssymptomer. I tillegg kan det bidra til å forhindre tilbakefall ved å hindre den "høye" skapt fra heroin. Den kan også brukes for smertelindring og for å forhindre hoste.
Metadon detox

Når den brukes i en lengre periode av tid eller i høye doser, metadon kan være vanedannende, akkurat som alle opiater. Metadon brukes for detox for andre opiater på grunn av sin lavere vanedannende potensial, men metadon bruker kan bli avhengige av det akkurat det samme. Metadon detox er generelt mildere, men enn for andre opiater.
Cold turkey

En metode for metadon detox er å bare slutte å ta det. Dette vil føre til noen bivirkninger, som for eksempel redusert pust, forstoppelse, kvalme og svetting. Andre symptomer kan være søvnløshet, milde hallusinasjoner og innsnevring av elevene. Disse symptomene vil vanligvis forsvinne i løpet av få dager.
Detox med andre medisiner

I noen tilfeller kan leger foreskrive andre medisiner for å hjelpe med symptomer. Disse inkluderer sedativa og benzodiazepiner. Selv om disse medikamentene ikke vil hindre tilbaketrekning, vil de lette symptomer og gjøre det lettere å hvile og tåle dem.

helse

· Isjias Behandling Alternativer 
· Hvor lenge bør jeg ta Osteoporose medisin? 
· Hvordan lage en personlig egnethet Plan 
· 10 Breast Cancer Fakta 
· Hva er meningen med lave blodplater? 
· Hvordan behandle Obsessive Compulsive Disorder Med Johannesurt 
· Hvordan kjøpe Sea Moss 
· Bivirkninger av Cephalexin 
· Om Colon Cancer Surgery 
· Food Allergy Testing I Charleston, South Carolina