Blackouts og andre tegn på alkoholisme

Blackouts er blant de mest skremmende symptomer på alkoholisme. Hele segmenter av tiden bare forsvinner, og du har ingen minne om hva du sa eller gjorde. Hvis du opplever strømbrudd i forbindelse med alkoholbruk, bør du erkjenner at du har et problem og søke hjelp umiddelbart. Men blackouts er ikke de eneste tegn på alkoholisme, vet hva de er og hvordan de påvirker livet ditt kan være første skritt på veien til utvinning. Cravings

Alkoholikere har ofte et overveldende behov for å drikke, og når de begynner å drikke, de har en ekstremt vanskelig tid avskjære seg selv.
Hemmelighold

Alkoholikere kan drikke alene og ta skritt for å skjule bevis for drikkingen, for eksempel gjemmer flaskene i en hard-to-find sted.
Toleranse

p Det tar ofte en stadig større mengde brennevin for en alkoholiker å føle seg beruset, og /eller han kan drikke bare for å føle seg "normal".
Tilbaketrekking
< p> Hvis en alkoholiker slutter å drikke, kan han lider av abstinenssymptomer som oppkast, skjelving eller bryte inn i en kald svette.
Reverberations

Alkoholisme har ofte en effekt på andre deler av den alkoholiske liv. Arbeidsprestasjoner kan bli skadelidende, kan problemer hjemme øker, og venner eller familiemedlemmer kan drive bort.

helse

· Du kan bli født med Herpes Meningitt? 
· Astma Forholdsregler 
· Eterisk og flyktige oljer 
· Hvordan behandle en baby med Hånd Burns 
· Hva er behandlingen for Ductal Carcinoma? 
· Hvorfor er lav HDL High Risk? 
· Om Dry Drukning 
· 3 Killer Tips til større armer 
· Natural Cures for ørevoks dannes 
· Hvordan få forsikringsselskapet til å betale for LASIK kirurgi