Living With Tinnitus

Tinnitus, ofte beskrevet som en ringing eller støy i ørene, er et urovekkende problem for dem som berøres. Personer med tinnitus hører irriterende lyder, og ofte de berørte bekjempe den interne støyen med ekstern støy som forlater en TV på, eller lytte til musikk hele dagen. For de som lider, er det håp. Med behandling, kan de interne lyder blitt noe dempet, eller gå helt bort. Behandling for tinnitus er en prøving og feiling test, og det kan fungere for en, kan ikke fungere for en annen. Men for de som lever med tinnitus, er det verdt å prøve forskjellige behandlinger å endelig få lindring. Hva er Tinnitus?

Tinnitus er en lyd, en plystring, summing, ringing, eller enda en statisk støy, som om en radio er off-stasjonen og spille i øret. Den kommer fra innsiden av kroppen i stedet for en ekstern kilde, og er en felles klage som driver mange mennesker til en spesialist for behandling. Tilstanden er oftest sett hos eldre, men kan finnes i alle i alle aldre. Det kan stamme fra problemer med den ytre, midtre eller indre øret.
Årsaker til Tinnitus

Tinnitus kan være forårsaket av en infeksjon, væske i øret, eller skader på øret eller trommehinnen. Dette kan være en stikkskade, eller nerve skade forårsaket av høyt, plutselige lyder. Eksponering for langsiktig for høye lyder kan også skade nerver, og til slutt føre til tinnitus. Noen mennesker utvikler tinnitus på grunn av en sykdom som bihulebetennelse eller lunger, noe som fører til midlertidige problemer. Noen forhold forårsake permanent tinnitus. Selv om mer enn ett familiemedlem lider av tinnitus, betyr det ikke ut til at det går i familien. Det er et individuelt problem med individuelle årsaker.
Living With Tinnitus

leve med tinnitus kan være en utfordring, spesielt hvis det rammer begge ører. Mange mennesker klager over ikke å kunne sovne om natten fordi de lyder som de hører er så høyt. Den lyder inni ørene kan bli en del av bakgrunnen for daglig aktivitet, men når verden er stille, støyen blir høyere og mer forstyrrende. Mennesker som lever med tinnitus opplever at tuning ut lydene de hører kan bli en utfordring, men mange lære teknikker for å gjøre det.
Behandlinger for Tinnitus
p Det er noen er over skranke lettelse behandlinger som T-Gone, Lipoflavonoids, og Arches Tinnitus Formel. Disse behandlingene er i form av en pille. Dersom tinnitus er forårsaket av en bestemt medisinsk problem, slik som en infeksjon, kan behandle problemet hjelp. Personer med tinnitus forårsaket av nerveskader kan ha å behandle bivirkninger av tinnitus, spesielt hvis det har blitt diagnostisert som et permanent problem. Det betyr at leger kan anbefale avspenningsteknikker som bio-feedback eller yoga eller foreskrive Valuim eller Ativan. Et annet nyttig tips er å lytte til musikk gjennom hodetelefoner å drukne ut støy.
Tinnitus hindring

Forebygging av tinnitus er ikke alltid mulig, men å ta vare på ørene og bor bort fra høye lyder kan hjelpe. Du kan ikke alltid unngå ørebetennelser eller væske i øret, men får regelmessige kontroller, holde ørene tørre inni, og se en lege ved første tegn på problemer eller infeksjon er alle gode måter å forebygge tinnitus. En annen måte å hindre skade på ørene er ved å ha gode, beskyttende enheter eller ørepropper når rundt høye lyder, spesielt på et høyt arbeidsplassen.

helse

· Enkle måter å trene transgene mus 
· Hvordan behandle Nakke-og skuldersmerter 
· Hvordan å fakturere Endoskopisk Prosedyrer 
· 20 utrolige fakta om Your Eyes 
· Det beste middel for en tannpine 
· Hvordan ser en Mental Health Treatment Plan Like? 
· Kinds Of operasjoner av grå stær og deres kostnader 
· Korsbånd kne ligament kirurgi 
· Hvordan Naturligvis Alkalize Your Body 
· Recovery fra en Vestibular Tumor