Hvordan gjenkjenne symptomer på Compulsive Overspising

Compulsive overspising er en lidelse der en pasient kan oppleve ukontrollerbar spising etterfulgt av skyldfølelse eller skam. Det er viktig å innse at denne lidelse er forskjellig fra andre spiseforstyrrelser, slik som bulimi, ved at pasienten ikke renske. Følg disse trinnene for å anerkjenne lidelsen. Instruksjoner
en

Vit at bingeing, eller spise ukontrollert selv når du ikke er sulten, er en av de viktigste symptomene på tvangsmessig overspising.
2

Erkjenne at en opptatthet kroppsvekt kan være et signal om at noen lider av en spiseforstyrrelse, for eksempel tvangsmessig overspising. Denne opptatthet kan manifestere seg i form av besettelse over mat eller overdreven kommentarer angående kosthold eller trening.
3

Depresjon og humørsvingninger kan være både symptomer og bakenforliggende årsaker til en tvangsmessig overspising lidelse. Det er viktig at en full mental helse vurdering gjøres av alle pasienter som viser symptomer på depresjon og spiseforstyrrelser, for eksempel tvangsmessig overspising, å avgjøre hva underliggende årsakene kan være bak begge.
4

Notice om du eller din kjære har en historie med betydelige vekt svingninger. En markert svingninger i vekt gevinst eller tap kan være en indikasjon på en tvangsmessig overspising lidelse.
5

gjenkjenne symptomer som kan tyde på en annen spiseforstyrrelse som bulimi. De som er Tvangsspisere vanligvis ikke renske etter å ha spist av oppkast eller følge en aggressiv øvelse diett. De har også vanligvis ikke engasjere seg i andre sletting vaner gjennom medisinsk assistanse, slike diuretika eller avføringsmidler.
6

Lær deg å gjenkjenne andre symptomer, som gjemmer mat forbruk eller manglende arbeid eller andre aktiviteter for å binge eller spise tvangsmessig. Disse symptomene kan være vanskelig å oppdage i andre individer, så det er viktig å nærme seg diskusjonen av dem med en ikke-dømmende holdning.

helse

· Hvordan komme Over Heartbreak 
· Historien om Hopi Ear Candles 
· Hjernesykdommer: Parkinsons sykdom 
· Faktorer som påvirker selvtillit 
· The Essential Medicine Of Elder Abuse 
· Effektene av lav Serotonin hos barn 
· ACL Kirurgi Tips 
· Fakta om Medfødt hjertesykdom 
· Slik Cure Feet Sopp 
· Den beste behandling for genital Herpes