Definisjon av tap eller mangel på appetitt

Et tap av appetitt betyr at du har noe ønske om å spise, selv om du kanskje ikke har spist nok til å forsyne kroppen med dens grunnleggende kaloribehov. Mat høres lite appellerende eller ekkelt, og du kan føle deg mett raskere enn vanlig. Nesten alle har mistet sin appetitt på enkelte punkt, noe som er normalt. Tilstanden er bare alvorlig hvis det varer lenger enn én eller to dager. Fysiske årsaker

Når appetitten er borte i mer enn et par dager, kan det bety en alvorlig medisinsk tilstand. En av de første tegn på kreft er et tap av matlyst. Andre fysiske forholdene omfatter infeksjoner, for eksempel influensa eller lungebetennelse, feber, hjerteproblemer, alkoholisme eller leveren betingelser og betente tarmer. I tillegg kan enkelte medisiner føre til mangel på matlyst.
Emosjonell Årsaker

Depresjon er en av de største følelsesmessige årsaker til tap av appetitt. Andre årsaker er spiseforstyrrelser, som anoreksi eller anorexia nervosa, schizofreni og andre psykiske lidelser og stress.

Symptomer

Etter en stund, en mangel på appetitt vil resultere i visse symptomer. Tretthet og svimmelhet kan skje når kroppen ikke får de næringsstoffene og kalorier den trenger. Hvis din følelse av smak endringer eller du føler deg fysisk vondt noe sted, sjekk med legen din. De er to av de forløpere for kreft. Kvalme følger ofte eller er årsaken til manglende matlyst og kan dempes ved hjemme rettsmidler (ingefær, te, brus) eller farmasøytiske legemidler.
Long-Term Effekter
< p> Ikke spise for en lengre periode kan ha alvorlige effekter på kroppen din. Uten nok mat, vil du ikke få de næringsstoffene kroppen trenger, som til slutt vil resultere i underernæring. En svekket immunforsvar er også mulig, siden du ikke skal absorbere de nødvendige vitaminer og mineraler som styrker den. Tap av matlyst kan også føre til usunn vekttap.
Behandlinger

Dronabinol og megestrol er to medikamenter for å stimulere appetitten. Tillate deg selv å spise hva du vil (selv om det er teknisk "usunn") kan også fungere, det er mer viktig å få kalorier i kroppen din, gjennom de midler, enn det er å spise bare sunn mat
<. br>

helse

· Kjeveortopedi det er ikke bare å se bra 
· Alkohol Treatment Centre kan ta bort Alcohol Addiction 
· Bryst Augumentation Fakta 
· Hvilke grønnsaker er dårlig for irritabel tarm syndrom? 
· Low Fat Food dietter 
· Hvordan du skal se etter veggedyr 
· Fordeler og ulemper med plastflasker 
· Hvor å Feilfri Lead Elektroder 
· Spill til Brush & Take Care of Teeth 
· Komme tilbake i form etter fødselen