Hovne øyne Remedy

Omtrent alle har hatt en dag når de våkner opp med puffy øyne som ikke vil gå bort. Det er forårsaket av en rekke faktorer. Spiser mat med for mye natrium, allergi, mangel på søvn og belastningen på øynene er vanlige årsaker. Heldigvis finnes det flere enkle måter å redusere hevelse med hjem botemidler. Cold Komprimerer

Putting en kald komprimere over øynene og ligger nede i 10 eller 15 minutter er trolig den beste måten å bli kvitt puffy øyne. Kulden gjør at blodkarene constrict, redusere hevelse. Hvis du ikke har en kald komprimere, fylle en glidelås pose med isbiter eller knust is og pakk den i et lite håndkle eller tøystykke og legg den over øynene for å oppnå den samme effekten.

Teposer

Kjølt teposer fra svart te eller kamille te er gode virkemidler. Hvis du har puffy øyne på regelmessig basis, lagre brukte te-poser i en plastpose og oppbevare dem i kjøleskapet. Når du har puffy øyne, plasserer en kald tepose over hver lukket øynene og la seg tilbake i minst 15 minutter. Den koffein og tannin i svart te redusere hevelse rundt øyne og kamille te har en naturlig anti-inflammatorisk som reduserer hevelser.

Agurker Slices, poteter og forebygging
< p> Plassere kalde agurk skiver over øynene dine er en annen måte å berolige slitne, hovne øyne. Det er ikke helt klart hvorfor agurker fungere, men det er antatt den kalde bidrar til å redusere hevelse og fuktigheten i agurk bygger opp huden. Potetskiver ser ut til å fungere like bra, og den samme dynamikken gjelder. Sannsynligvis den beste måten å unngå puffy øyne er forebygging. Unngå frosne matvarer og andre matvarer med overskudd av natrium, siden de dehydrerer kroppen og skape hevelser i ansiktet og øynene. Også få rikelig med søvn og behandle allergi før de kommer ut av hånden.

helse

· Helserisiko av Belly Fat 
· Lymfom Cure 
· Flere Health Care Issues skal finansieres Neste år 
· Historisk Behandling av astma 
· Følg råd fra Surgeons for bedre resultater! 
· Hva er behandlingen for overflødig urinsyre? 
· Ernæring for Third Degree Burn 
· Inguinal Nervesmerte 
· Hvordan holde en skalpell 
· Kan Hulrom forhindres?