Lymfom Cure

Lymfom er en kreft som resulterer i svulster som oppstår i lymfeknuter eller andre lymfoid vev. Det er to hovedtyper av lymfom: Hodgkins sykdom og non-Hodgkins lymfom. Begge lager lignende symptomer og den type lymfom bestemmes av mikroskopisk evaluering av cellene som inneholder kreft. Behandlingen er gitt ut fra karakteren og graden av sykdommen og området ved de berørte lymfeknuter. Det er flere behandlinger som brukes i herding lymfom som cellegift, stråling og urte rettsmidler. Kjemoterapi

kjemoterapi brukes til å kurere lymfom. Kjemoterapi involverer injisering av legemidler mot kreft i en muskel eller i blodet, eller den kan tas oralt i en pille. Det er ansett som en effektiv metode for behandling av non-Hodgkin lymfom og kan brukes i sammenheng med strålebehandling. Bivirkninger forbundet med kjemoterapi inkluderer slik som munnsår, hårtap, tap av appetitt og influensaliknende symptomer.
Stråling

Strålebehandling er en standard metode for behandling non-Hodgkins lymfom. Stråling bruker eksterne stråler av stråling for å drepe kreftceller. Sjansen for kreft repeterte på samme sted av stråling behandlinger er en prosent. Bivirkningene av stråling inkluderer kvalme, diaré, hudirritasjon samt tretthet. Mulige langsiktige effekter inkluderer hodepine, lungeskade og problemer med å puste. Blir

biologisk behandling

monoklonale antistoff behandlinger som brukes til herding lymfom. Disse inkluderer medisiner Bexxar eller rituxan. Rixutan er vanligvis gitt intravenøst ​​og kan tas alene uten andre medisiner. Det er ingen alvorlige bivirkninger forbundet med å ta rituxan. Bexxar administreres intravenøst, den første dose inneholder en spormengde av radioaktivitet, og den andre dose inneholder radioaktivt jod. De mulige negative effekter fra Bexxar inkluderer frysninger, feber og et midlertidig fall i blodverdier.
Stamceller

Allogen stamcelle transplantasjon og autolog stamcelletransplantasjon er både brukt for herding lymfom som er i remisjon, eller som har hatt tilbakefall. Allogene stamcelle transplantasjon innebærer transplantere av stamceller fra en annen person inn i pasienten. Autolog stamcelletransplantasjon bruke stamceller til pasienten som er fjernet uker før du starter behandling og deretter satt tilbake etter at behandlingen avsluttes. Mulige alvorlige bivirkninger av stamcelle transplantasjon inkluderer lungeskade, grå stær, ufruktbarhet, skader på skjelettet og menopause symptomer.
Urter

Tar naturlig urt Astragalus fører til stimulering av t -celler, eller immunceller som bekjemper infeksjoner. Det tjener også til å redusere de skadelige virkningene av kreftceller, bakterier og virus. Pasienter med en hud infeksjon eller feber bør ikke bruke Astragalus.

helse

· Hvordan bruke Yoga for Anger Management 
· Fat tap 4 Idiotene En unik vekttap plan som virkelig fungerer! 
· Hvordan å få lindring fra hjerte brenne? 
· Farene ved Astma og røyking 
· Den fordelaktige bivirkninger av glutation Mot Skin 
· Bivirkninger av Paxil og alkohol 
· USDA Inspeksjon Krav 
· Typer av Meningitt Symptomer 
· Your Teeth Krev din omsorg og behandling av en flott tannlege 
· Måter å måle angst