Hvordan behandle Nærsynthet

Nærsynthet (myopi) er en svært vanlig øyelidelse og mange mennesker lider av det hverdagslige. Folk som er nærsynt kan se ting på nært uten problem (som arbeider på en datamaskin eller sy), men har problemer med å se objekter som er lenger borte fra dem (som du ser på TV, eller lese highway tegn eller ord på en tavle). Nærsynthet oppstår når en persons øyeeplet er lengre enn den burde være, og dette forstyrrer hvordan øyet fokuserer lysstrålene. Men det er flere behandlingstilbud tilgjengelig for denne lidelsen, og øyelegen kan hjelpe deg å velge riktig behandling for dine øyne. Du trenger:
øyeundersøkelser og evaluering
korrigerende linser
Vis flere instruksjoner
en

Overvåk symptomer hver dag. For å kunne behandle nærsynthet, bør du først begynne med å holde styr på dine symptomer, slik at du kan gi denne informasjonen til din øyelege. De vanligste symptomene forbundet med nærsynthet inkluderer øynene, hodepine, skjeling, tåkesyn når man ser på objekter på avstand og bli trøtt når du gjør visse aktiviteter som kjører bil eller spille sport. Det er viktig å skrive ned hvor ofte du får disse symptomene, hvilken tid på døgnet de oppstår, hvilke oppgaver du gjør når de skjer, og hvorvidt de er mild eller alvorlig.
2

Finn en lokal optiker. En optometrist er en lege som undersøker øynene og diagnoser og behandler øyesykdommer. Han kan gi deg en synsundersøkelse, evaluere tilstanden og anbefale en passende behandling alternativ for deg.
3

Møt med optometrist og fullføre de nødvendige øyet tester. Øyelegen begynner med å spørre deg spørsmål om dine symptomer og nåværende helsetilstand. Han gir neste deg en grunnleggende øyeundersøkelse (som kan inkludere en rekke visjon tester) for å bestemme nivået av nærsynthet i øynene.
4

Diskuter behandlingstilbud med din øyelege. Mange bruker korrigerende linser, for eksempel foreskrevet briller eller kontaktlinser for å behandle sine nærsynthet. Andre kan velge et kirurgisk inngrep, som laser-assistert in situ keratomileusis (LASIK) eller photorefractive keratectomy (PRK). Det er også ikke-kirurgiske prosedyrer tilgjengelig, for eksempel intraokulær linse implantasjon (plast hornhinnen ringene er implantert i dine øyne) eller orthokeratology (slitasje hornhinnen-shaping ringer om natten).
5

Velg riktig behandling alternativet. Legen foreslår en alternativ behandling som han mener passer best for dine behov. Du må imidlertid ta den endelige avgjørelsen i å velge en alternativ behandling for øynene dine. Pass på å velge en behandlingsmetode som du er komfortabel med og en som passer dine personlige behov, livsstil og økonomisk budsjett.

helse

· Hva skjer med kroppen min når jeg Quit Smoking ? 
· Øvelser for å øke metabolismen 
· Hvordan vite om vannet vi drikker er fluoridated eller ikke 
· Mat som øker Metabolic Rate 
· Hvordan få lopper av av barn 
· Mat å spise for DVT
· Viktigheten av Elektroterapi i fysioterapi 
· Hvordan planlegge Omsorg for Elders 
· Ryggsmerter Isjias Natural Herbal rettsmidler og alternative behandlinger 
· Den gjennomsnittlige kostnaden for tann implantater