Hvordan Stopp Alopecia

Alopecia er den medisinske termonology for den heriditary tap av hår på hodet eller kroppen. For spesielle tilfeller av alopecia, kan årsaken være fra andre medisinske problemer, for eksempel en jernmangel. Ulike typer alopecia eksisterer og blir ofte sett på som håravfall forårsaket av aldring eller sviktende helse. Sannheten er at det finnes flere produkter på markedet for å hjelpe med hårtap, men bare noen få metoder har viser faktiske resultater. Til tross for din type alopecia ved å følge enkle grep du kan redusere eller helt stoppe alopecia. Instruksjoner
en

Tren regelmessig. Spør legen din om de kan anbefale spesielt treningsprogram for å hjelpe med din tilstand.
2

Diet riktig. Se en ernæringsfysiolog for hvilke typer mat kan føre til årsaker til håravfall eller bidra til å stoppe den naturlige utviklingen av hårvekst.
3

Øk inntaket av vitamin C for å hjelpe til produksjon av kollagen som er nødvendig for utvikling av hårvekst. Du kan ta vitamin C-tilskudd regelmessig, men du bør også spise mer frukt i løpet av et sunt kosthold.
4

Spis mat som er høy i jern og ta en jern supplement. Selv om jernmangel er ikke årsaken til din alopecia det vil fortsatt bidra til å forbedre de kjemikaliene som trengs for å skape reaksjon for å utvikle hårvekst.
5

Spør legen din om Hårtap behandlinger som ville være best etter forholdene, inkludert steroid injeksjoner, sjampo og kremer. Mange produkter oversvømme markedet, men en profesjonell bør være i stand til å anbefale det beste produktet for deg. Provillus er kjent for hell å stoppe håravfall og produsere hår vekst (se Ressurser).

helse

· Hva er Expert Massage? 
· Home Health Services 
· Typer av Medicare Advantage Plans 
· Dr. Terry A. Rondberg Leader og formidler av Modern Chiropractic Medicine 
· Workout Myter tilbakevist 
· Er dine negler å fortelle deg noe du ikke vet? 
· Psykiatrisk behandling Plan 
· Definer Hydronefrose 
· Hvordan behandle Grass brannsår Marks 
· Fordelene ved Magnetic Halskjeder