Perimenopause Symptomer på menstruasjonssyklusen

Perimenopause er hva en kvinne vil oppleve før menopause selv. Dette er i utgangspunktet den tiden frem til selve overgangsalderen. Hvor mye tid som perimenopause varer kan variere fra noen måneder til noen år, avhengig av kvinnens. I løpet av denne tiden, kan en kvinnes menstruasjonssyklus bli ustabil, og hun kan oppleve ting relatert til hennes syklus som hun aldri har møtt før. Uregelmessig Perioder

En av de første perimenopause symptomer er ofte uregelmessigheter i syklusen. Noen kvinner som har vært vanlig med sine perioder siden de begynte mensen finner det ikke lenger er et vanlig mønster du kan forvente.
Endring i Cycle

Noen kvinner vil opplever at menstruasjonen er mye kortere, mens andre vil se deres varer mye lenger. De som vanligvis blødde en stor grad kan vise en nedgang i flyt sin. Mange som aldri blødd så mye vil finne at det har endret seg, også.
Gjennombrudd blødning

Noen kvinner kan oppleve blødning mellom perioder og /eller småblødninger. Sammen med endringen i perioder, det er vanligvis andre symptomer som nattesvette, søvnløshet, hetetokter og irritabilitet.
Perimenopause til overgangsalder

Perimenopause vil fortsette gjennom før menopause. Kvinner er ikke ansett å være i overgangsalderen før de ikke har hatt en periode på ett år. Det er veldig vanlig for kvinner å gå glipp av opptil seks perioder og å tro at de er forbi perimenopause, bare for å begynne mensen igjen.
Når endringene Begynn
p Det er vanlig for perimenopausal kvinner å starte opplever disse endringene i syklusen sin gang i 40-årene, og ofte enda tidligere enn det.

helse

· Hvordan bygge opp Utholdenhet Etter håndleddet kirurgi 
· Oral B Professional Care Vs. Sonicare Flexcare 
· Symptomer på HPV på Indre Cheek 
· IRS retningslinjer og forskrifter for HSA kontoer 
· Reglement for øyeblikkelig hjelp sentre 
· Moderne Medical Office Prosedyrer 
· Hvordan leve med leversykdom 
· Resveratrol Anmeldelser Hvordan kan det hjelpe deg 
· Bruk av metronidazol for Bakteriell vaginose 
· TMJ Hodepine Symptomer