Hvordan bygge opp Utholdenhet Etter håndleddet kirurgi

Kirurgi til håndleddet kan skje for et par forskjellige grunner, blant annet retting av en nerve entrapment, som Carpal Tunnel Syndrome, eller for å rette beinbrudd. Etter operasjonen bygge opp utholdenhet i håndledd og kropp er viktig for å opprettholde en god helse. Før operasjonen, er trening ikke alltid er mulig, spesielt i armene og overkroppen. Nerveproblemer kan også resultere i muskelsvinn, noe som betyr at musklene er atrophying og de er ikke lenger veldig sterk. Bygge opp utholdenhet åpner for en gradvis oppbygging av muskler i håndledd og hånd etter operasjonen. Du trenger
Gripper
1-kilos vekt
Vis flere instruksjoner
en

La hånden for å helbrede. Før du starter på utholdenhet bygning i håndleddet, la den komme seg helt for å hindre ytterligere skade. Spør legen din om den aktuelle tidsrammen for å begynne å bygge opp musklene i håndleddet. En annen utholdenhet-øvelse, som hopper og jogging, er et alternativ, og vil bidra til den generelle helsen til kroppen mens håndleddet gjenoppretter fra kirurgi. Starte øvelsene etter at legen gir henne tillatelse.
2

Strekk armer og håndledd fullt. Alltid ta deg tid til å strekke før du gjør noe trening. Dette hindrer trukket muskler eller skader, særlig i tilfelle av nerveskader. Dette forbedrer også musklenes elastisitet, noe som vanligvis avtar etter operasjonen.
3

Hold en Gripper eller gripende ball i hånden og forsiktig bøye hånden inntil gripersammenstillingene trekk eller den gripende ball er klemt. Sakte slippe før griperen eller gripe-ballen er i den opprinnelige posisjon. Dette forbedrer grep og gjenoppbygger musklene i hånden. Gjenta dette 10 ganger og deretter hvile. Har tre sett med 10.
4

Rest underarmen på et bord eller mot slik at hånden henger over kanten og kan bevege seg opp og ned lett. Hold en 1-kilos vekt og flytte håndleddene sakte opp og ned. Gjenta for tre sett med 10 hver dag.
5

Exercise daglig. Det tar bare ca 10 minutter, men utholdenhet og fleksibilitet i håndleddet vil øke. Når øvelsene med den lette vekten bli lett, legge til et pund og gradvis bygge opp til fem pounds av vekt.

helse

· Kinesisk medisin behandling for diabetes 
· Bivirkninger av Cardizem LA 120mg 
· Pain Relief tips for Menstrual Migrene 
· Slik konverterer mg /dl til mmol /l Triglyserider 
· Cell Frysing Protocol 
· Cold sår Naturlig rettsmidler 
· Om akryl Nails og graviditet 
· Hvordan unngå Achilles Tendinitt 
· Slik Ganske Ringing i hodet ditt? 
· Juicing For Helse Femti Fascinerende Juicing Fakta