Bruk av metronidazol for Bakteriell vaginose

Bakteriell vaginose er en vanlig infeksjon hos kvinner i fertil år som utvikler når balansen av bakterier i skjeden blir forstyrret og visse bakterier vokse ut av kontroll. Vanlige symptomer på bakteriell vaginose er utflod med en sterk, fishy lukt. Mange kvinner med infeksjon har ingen symptomer i det hele tatt. Fordi det er en bakteriell infeksjon, kan det behandles med et antibiotikum. Metronidazol brukes ofte fordi det er effektivt i å klarne opp infeksjoner i skjeden, mage, hud og luftveier. Slik fungerer

metronidazol er klassifisert som en antiprotozoal og antibakterielle legemiddel som virker ved å skrive inn de bakterielle celler forårsaker en infeksjon, og deretter handle på cellen på en måte som får den til å dø. Det er ikke kjent nøyaktig hvordan stoffet er i stand til å drepe de uakseptable bakterier.
Hvordan bruke det

Metronidazol er tilgjengelig i mange former avhengig av hvilken type infeksjon det blir brukt til å behandle. Hos kvinner med bakteriell vaginose, en gel som brukes til vaginal området er vanligvis foreskrevet. Gelen er vanligvis foreskrives for å påføres to ganger daglig, om morgenen og om kvelden. Pasienter bør følge legens ordre for hvor mye du skal bruke. Et typisk forløp av metronidazol er fem dager, og det er viktig å fullføre alle foreskrevne medisiner selv om symptomene dine forsvinne.

Bivirkninger

De fleste kvinner bruker metronidazol å behandle bakteriell vaginose vil ikke oppleve noen bivirkninger, men noen kan merke kvalme, oppkast, hodepine, svimmelhet, ubehag i bekkenet, urolig mage, en uvanlig smak i munnen eller vaginal irritasjon. Ingen av disse er grunn til bekymring.

I sjeldne tilfeller kan kvinner som bruker stoffet utvikle alvorlige bivirkninger som kan indikere en potensiell komplikasjon som krever medisinsk behandling. Slutt å bruke medisin og varsle lege umiddelbart dersom du opplever noen av følgende: feber, frysninger eller sår hals, alvorlig eller vedvarende vaginal irritasjon, depresjon, nummenhet, svie eller prikking i armer, ben, hender eller føtter, kramper, unormal blåmerker eller blødninger, og magesmerter
Advarsler

metronidazol vaginal gel er ikke trygt for alle kvinner, inkludert de som er gravide eller ammer.. I tillegg bør medisinen ikke tas av kvinner som har Crohns sykdom, en historie med leverproblemer eller nerve, blod eller hjerne problemer. Alltid diskutere full medisinsk historie med legen din før du tar noen reseptbelagte medisiner.

helse

· Starte en Assisted Living Facility 
· Bivirkninger av Aricett 
· Gastroøsofageal refluks Disorder 
· Hvordan gjøre Grief Counseling 
· Mine Toalett Svetter ved Base av Floor
· Hva gjør du hvis en slange Spits i øyet? 
· Hvordan komme Bleking skuffer 
· Paraplegic Og paraplegi 
· Slik bruker du en Vaporizer 
· Hvordan sender jeg en Heavy-Duty rullestol?