Måter at HIV-viruset ikke smitter

HIV (humant immunsviktvirus) er viruset som forårsaker AIDS (Brukes Immune Deficiency Syndrome), en ødeleggende og uhelbredelig sykdom. HIV kan overføres ved ubeskyttet samleie, deling av sprøyter med en infisert person, eller når en infisert kvinne passerer den på under graviditet, fødsel eller amming. Det er mange måter, men at den ikke er overførbar. Blood

Du kan ikke få HIV fra å gi blod ved en blodbank. Selv om blodoverføringer gjort i 1985 og tidligere gjorde tidvis sende virus til mottakere, gjør dagens screening teknikker i de fleste land som ekstremt sjeldne. For å unngå enhver mulighet for infeksjon, kan folk banken sitt eget blod for alle prosedyrer der mottar den er kritisk.
Body

Avføring og urin ikke inneholder spormengder av HIV men ikke smitter andre: du kan fortsatt endre bleier av HIV-smittede babyer uten å få sykdommen. Svette og tårer heller ikke overføre HIV. Dermed sportslige konkurranser med smittede mennesker utgjør ingen risiko, med mindre kutt eller annen måte overføre blod mellom utøverne.
Objects

HIV smitter ikke gjennom toalettseter, telefoner, klær, plater, kjøkkenutstyr og andre dagligdagse objekter. Dermed kan rengjøring for en infisert person gjøres uten problemer.
Dyr

Selv om mygg kan overføre sykdommer som malaria og gul feber, har de ikke overføre HIV . Heller ikke insekter som veggdyr, lopper og lus. Selv om animalske former for HIV eksisterer (for eksempel for katter og aper), disse versjonene bare påvirke spesifikke arter. Dermed kan du ikke få sykdommen fra katter, hunder eller aper.
Tilfeldig kontakt

Casual kontakt som skjelvende hender, klemmer, tørr kyssing, eller bading i offentlige bassenger går ikke på HIV. Fordi HIV finnes i spytt, er det en liten fare for overføring i fransk Kissing hvis en person har noen kutt i munnen. Ellers dreper magesyre lett viruset.

helse

· Fører til altfor mye kalsium High Blood Pressure? 
· Vurderer krav og Produkter Vurderer krav og Produkter 
· Hva er HIV Serokonvertering? 
· Symptomer på Lung Candida 
· Behandlinger for Iron Burns 
· Demens Behavior Syndrome 
· Gunstige effekter av Gem Stones 
· Farene ved Lipitor 
· Hvordan diagnostisere Anterograd Amnesia 
· Hvordan lage en enkel Corset