Farene ved Lipitor

Lipitor er merkenavnet for kolesterol-reduserende narkotika atorvastatin kalsium, produsert av Pfizer. Lipitor er i en klasse for medisiner kalt statiner, som hemmer leverens produksjon av kolesterol. Tallrike bivirkninger er mulig, selv om folk flest ikke opplever noen, og de erfarne er vanligvis milde. Sjelden, flere farlige bivirkninger oppstår. De vanligste bivirkningene

Over fem prosent av personer som tar Lipitor i kliniske studier opplevd hodepine, muskelsmerter, leddsmerter, diaré og bihuleproblemer.
Bilder, mindre vanlige bivirkninger

Andre mindre vanlige bivirkninger i studiene inkluderte en mangel på appetitt, forstoppelse, magesmerter, ryggsmerter, svakhet, sår hals og utslett, blant andre. Se Resources en mer komplett liste over bivirkninger.
Amming

Når Lipitor ble testet med sykepleie rotter, baby rotter hadde betydelige nivåer av Lipitor i blodet og leveren. Kvinner som tar Lipitor bør ikke amme.
Liver Problemer

Lipitor kan føre til forhøyede leverenzymer, med symptomer som gule øyne eller hud, eller mørk urin. Personer med leverproblemer og de som drikker store mengder alkohol bør ikke bruke Lipitor.
Nyre Problemer

En sjelden fare er risiko for rhabdomyolyse, der skjelettmuskulatur bryter ned og frigjør protein myoglobin i blodet, noe som kan føre til nyreskader.

helse

· Sikkerhetsopplæring Signs 
· Hvordan du mister vekt etter tilbake kirurgi 
· Ioniske fotbad Fakta 
· Solana Beach Boot Camp For større Fitness 
· Hva mat å unngå i en lav Kalsium Diet 
· Hvordan redusere allergisymptomer Mot katter, hunder og fugler 
· Hvordan diagnostisere Urin Stones 
· Blood Transfusion Prosess 
· Moderne Rehabs Tilby Oppdatert Professional Support 
· Hvordan bruke blåbær å behandle Diabetes