Hvordan hjelpe mennesker med HIV

Mennesker som lever med HIV står overfor mange utfordringer, både direkte relatert til sin sykdom og på grunn av utenforstående krefter som diskriminering. Ikke desto mindre er det mulig, spesielt med en egen sirkel av støtten, å leve et oppfylle og aktivt liv når HIV-positive. Det er mange måter å støtte din kjære lever med hiv. Instruksjoner
en

Vær der for HIV-positive venner og familiemedlemmer. Dette kan inkludere å lytte supportively og nonjudgmentally om en diagnose, delta legetimer, og bistå de med mer avansert sykdom ved å hjelpe dem å holde på sine medisiner tidsplan eller gjør husarbeid og kjører ærend hvis deres mobilitet blir kompromittert. Akkurat som med dine andre venner, en slags øre og en bakt godt eller to kan gjøre hele forskjellen.
2

Volunteer med organisasjoner som gir støtte til hivpositive. Det er mange grupper som gir transport, mat levering, og andre former for omsorg til mennesker som lever med hiv. For en liste over slike organisasjoner av staten, besøk thebody.com.
3

Combat diskriminering og stigma. Selv om det finnes lover i mange steder for å beskytte HIV-positive mennesker fra diskriminering, forblir stigma mot å være HIV-positiv utbredt. Ikke delta i atferd som stigmatiserer hiv-positive mennesker, og prøver å opplyse andre om at de trenger ikke legge negative holdninger til folk som har fått HIV. For mer informasjon om utdanning mot HIV diskriminering, besøk avert.org.
4

Advocate for økt innsats i HIV-forebygging og behandling. Skriv til lokale og nasjonale lovgivere for å sørge for at finansiering HIV-forskning er en prioritet. Besøk din statlige og kommunale nettsteder for å finne navn og adresser til dine representanter.

helse

· Heavy metal forgiftning Tegn og symptomer 
· Atkins diett Cons 
· Hvordan bruke Dental Læremidler 
· Ulike typer hudkreft 
· Hvordan å bleke tennene med Whiting Strips 
· Uvanlige Overgangsplager 
· Tegn på en vikene 
· Hvordan identifisere Symptomer på RSV 
· Hvordan å hoste Mucus
· Kan kreft behandles?