Uvanlige Overgangsplager

Overgangsalderen oppstår når en kvinnes kropp reagerer på å slippe nivåer av østrogen og andre hormoner, en gradvis prosess typisk utvikle rundt 50 år. Noen vanlige symptomer er søvnforstyrrelser, humørsvingninger, og hetetokter og nattesvette. Andre mer uvanlige menopause symptomer kan også forekomme, og enhver kvinne opplever dem skulle fortelle sin lege. Blødning
p Det er ikke uvanlig for kvinner som nærmer seg overgangsalderen å oppleve uregelmessighet i menstruasjonen, men visse typer blødning er uvanlig nok til å rettferdiggjøre å nevne til en lege. Disse inkluderer eksepsjonelt kraftig blødning eller blødning etter det ikke har vært en menstruasjonssyklus for 12 måneder eller mer.
Ømme bryster

Ømme bryster noen ganger oppstår, ofte bare på den ene side.
Håravfall

Et annet uvanlig menopause symptom er tynt hår.
Hjerte Issues

Hjertebank kan oppstå som en uvanlig symptom på overgangsalder.
stemningslidelser

Humørsvingninger og følelser av angst er vanlige menopause symptomer, men en lang periode med depresjon er det ikke. Alle som opplever merkbar depresjon i overgangsalderen bør snakke med legen sin.
Mental Issues

Ernæringsfysiolog og forfatter Ann Louise gittleman bemerker at selv om det er uvanlig, noen kvinner i overgangsalderen har mangel på årvåkenhet, problemer med konsentrasjon og korttidshukommelse problemer.

helse

· Hjem rettsmidler for forkjølelse i Babies 
· Down syndrom og Social Security Disability 
· Påvirker Food Technology Matkvalitet? 
· Hvordan håndtere Nighttime leggkramper 
· Slik Drop Belly Fat fullstendig i 30 dager til uker 
· Hvor å Feilfri holderne Med Sonic Cleaner 
· Fordeler og ulemper ved hårtransplantasjon 
· Den beste behandling for alvorlig depresjon 
· Hvordan du kan snakke med en Lisp 
· Hva skal til for å bli en god akupunktør?