Hvordan bruke Cryotherapy for Kjønnsvorter

Ingen trenger å fortelle deg at kjønnsvorter er en skjemmende og noen ganger ubehagelig hudens tilstand. Heldigvis er kryoterapi, eller bruk av flytende nitrogen til å fryse og fjerne vorter, en levedyktig og relativt enkel måte å bli kvitt vortene. For å bruke kryoterapi for kjønnsvorter følger du disse trinnene. Instruksjoner
en

Få en foreløpig undersøkelse. Før du bruker kryoterapi på vortene en hudlege må se på vortene å se om de kan behandles med kryoterapi og, enda viktigere, hvis vortene er ikke et tegn på en mer alvorlig tilstand som human papilloma virus (HPV) .
2

Bruk flytende nitrogen. For å fryse vorter helle en liten mengde av flytende nitrogen inn i en styropor kopp. Dypp en Q-tip til nitrogen og deretter forsiktig bruke nitrogen til vorte, uten å spre den til upåvirket flekker i huden. Påfør nitrogen med to eller tre slag og stoppe for å se om vorter fryse.
3

Tillat vortene å tine. Etter vorter tiner i noen minutter påfør nitrogen til vortene å fryse dem igjen. Vorter bør vise en viss misfarging, som først vil tendere mot rødhet og irritasjon. En mild mengde av smerte og ubehag kan forventes, men alvorlig smerte indikerer at noe kan være galt og bør bli ivaretatt av en lege.
4

bandasje vorter og vente for dem å falle av. Den tiden som kreves for vorter å falle av kan variere sterkt, men du kan forvente noe mellom en og tre uker. Tillate vorter å falle av på egen hånd og ikke plukke på dem eller prøve å kutte dem av.
5

Se en lege. Det er viktig å fortsette å se en lege om vortene siden kryoterapi på kjønnsvorter bare fjerner vorter. Det ikke kurere HPV eller annen alvorlig tilstand som kan ha forårsaket vorter.

helse

· Slik unngår du at High Blood Pressure 
· The Upside & Ulempen med ulike tenner whiteners 
· Acai Berry Secrets 5 Lesser kjent Acai Berry Secrets avslørt! 
· Diabetes-Sunt kosthold og effektiv Agency å administrere Diabetes 
· Hva er forskjellen mellom Alvorlig & Mild depresjon? 
· Symptomer på en migrene hos unge jenter 
· Hvordan behandle Rotator Cuff Tendinitt 
· Sea Salt rens for Piercing 
· The Inside Scoop: Et Sneak Peak At The New Insanity Workout Av Shaun T Og Beachb…
· Slik gjenoppretter fra Roux-en-Y gastrisk bypass kirurgi